> Voliotaki: ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συγχαρητήρια, για το έργο που μας παρουσιάζετε καθημερινά, όμως αν μπορείτε να κάνετε ένα καλύτερο φιλτράρισμα σε αυτά που βγαίνουν σαν ξεκατινιάσματα νομίζω θα κρατούσε ψηλότερα το επίπεδο.

Δε με νοιάζει τι έκανε ή τι κάνει η Ζέττα στο κρεβάτι της, όμως με ενδιαφέρει το σκοπεύει να κάνει με το "Ματσάγγου".

Δε με ενδιαφέρει από που προέρχεται ο Σκοτινιώτης, όμως με απασχολεί το πως διορίστηκε ο υιός του και φυσικά τι είχε πράξει σαν Νομάρχης στο Βόλο.

Φτάσαμε σε σημείο να λέμε το μη "χείρον βέλτιστο" για την πόλη μας και για τον Τομέα μας, καλά να πάθουμε όμως αυτοί που είμαστε αυτοί μας αξίζουνε.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και ήμασταν οι πρώτοι, ειδικά για την ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, που αντιδράσαμε στα κακόβουλα σχόλια, μη δημοσιεύοντας τα, κάποιων δήθεν ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. 

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ!!

Εάν αναφέρεσε στο σχόλιο ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ περί "ντροπής", θα σου απαντήσουμε ως εξής:

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

ΕΠΕΙΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΛΥΖΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, Η ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Όσο για τον ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, το που ήταν στο παρελθόν ήταν και παραμένει θέμα καθαρά πολιτικό.

ΑΠΟ: VOLIOTAKI