> Voliotaki: Απάντηση του ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση του ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ


Αγαπητό voliotaki.
Σχετικά με την ανάρτησή σου για το πανό που ήταν τοποθετημένο στο χώρο του ΟΣΕ στο σημείο που βρίσκονται οι δύο θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ, έχουμε να πούμε ότι στην ουσία και στην πράξη δεν εμποδίζεται η πρόσβαση για στάθμευση των αυτοκινήτων των ΑΜΕΑ.  
 Όπως φαίνεται καθαρά και στις φωτογραφίες που δημοσιεύεται, ο χώρος περικλείεται από βαριά  σιδερένια «Π», τοποθετημένα εκεί από τους αρμοδίους του ΟΣΕ, προφανώς  για να μην παρκάρει εκεί ο οποιοσδήποτε. 
Ουσιαστικά πρόκειται για φυλασσόμενο χώρο ιδιωτικό του ΟΣΕ που το διαχειρίζεται όλο το  24ωρο φύλακας, που βρίσκεται στην είσοδο του σταθμού, λίγα μέτρα δίπλα από το μέρος που βρίσκονται και οι θέσεις για τα ΑΜΕΑ που αναφέρεστε. Όταν λοιπόν πρόκειται να γίνει χρήση του παρκινγκ, τότε ο φύλακας μετακινεί τα σιδερένια «Π». Το πανό δεν ήταν στηριγμένο σε σταθερά σημεία αλλά δεμένο στα μεταλλικά «Π» και μετακινώντας τα ο υπάλληλος μετακινούνταν και το πανό.
Επειδή όμως, όπως και η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει απλά να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται, εμείς μετά την ανάρτησή σας απομακρύναμε το πανό από το σημείο εκείνο για να μην ενοχλείται κανείς έστω και αισθητικά.
Οι αναφορές όμως του συντάκτη του κειμένου για «προσβολή δημοκρατίας», «θεατρινίστικα», «συντεχνίες», «λαμόγια» ελπίζουμε να μην υιοθετούνται και από εσάς.  
Το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών δίνει έντιμα και καθαρά τον αγώνα για να ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης και να αποτρέψει την διάλυση του σιδηροδρόμου και την εξόντωση των σιδηροδρομικών.
Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας.
Τα παραδοσιακά ΜΜΕ, κυρίως τα λεγόμενα «μεγάλα» των Αθηνών έχουν αναλάβει εργολαβικά την σπίλωση των σιδηροδρομικών και απαξίωση του σιδηροδρομικού έργου.
Έχουμε να παλέψουμε με  «συντεχνίες», «λαμόγια», και να αντιμετωπίσουμε την διαστρέβλωση της πραγματικότητας με «θεατρινίστικες» συμπεριφορές από την πλευρά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ.
«Προσβολή της Δημοκρατίας» δεν είναι η ανάρτηση του πανό του ΠΑΜΕ, έστω και όπως αυτή έγινε, αλλά η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και η εξαθλίωση των εργαζομένων που γίνεται στο όνομα της δημοκρατίας με άθλιους νόμους, τερατουργήματα που ψηφίζονται εν ονόματι του λαού, τάχατες για τον λαό, στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Τα αποτελέσματα όλων αυτών τα βιώνει δυστυχώς ο απλός λαός καθημερινά.    
 Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
ΠΑΜΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ