> Voliotaki: ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2008, με λύπη σας, διαπιστώσατε, ενώ με χαρά οι πολίτες του ΒΟΛΟΥ, ότι, ενώ όλη η ΕΛΛΑΔΑ καιγόταν, στον ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Μία τέντα κάηκε στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ και αυτή από δική σας υπαιτιότητα (χημικά γαρ). Όλη η φασαρία έγινε από εσάς, επειδή παρουσιαζόσασταν ιδιαίτερα προκλητικά όπου γινόταν ειρηνική πορεία για τη μνήμη του αδικοχαμένου μικρού ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Σήμερα πάλι και ενώ ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΟΣ, διέταξε ΕΔΕ και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και μπράβο τους, παρήγγειλε ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ενώ σαν ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ είστε εκτεθειμένοι, αφού προκαλέσατε το κοινό αίσθημα με τον αναιτιολόγητο ξυλοδαρμό εναντίον του 17χρονου μαθητή, όπως ο ίδιος και η οικογένειά του κατήγγειλαν, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ο κόσμος αντιδρά με ειρηνική πορεία, εσείς γιατί αντί να καθίσετε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, οπλίζεστε σαν αστακοί και πάτε να σταθείτε απέναντι από τους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες?

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΟ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, 
ΟΜΩΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!

Είναι τουλάχιστον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών να διαδηλώνουν, να διαμαρτύρονται, ακόμα και να φωνάζουν στους δρόμους. Και από την στιγμή που δεν συμβαίνουν έκτροπα, δεν βλέπουμε τον λόγο της παρουσίας σας, ειδικότερα όταν γνωρίζετε ότι μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί.


Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!