> Voliotaki: Τι πρέπει να κάνετε στις εκλογές...

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τι πρέπει να κάνετε στις εκλογές...

Αγαπητά Βολιωτάκια,
Την προηγούμενη Κυριακή σας δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξετε τις ζωές σας και την πόλη σας από τον κατήφορο που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς όμως, ως υπεύθυνοι πολίτες που είστε δεν πέσατε στον πειρασμό να αλλάξετε οτιδήποτε. Με περίσσια υπευθυνότητα ψηφίσατε να παραμείνει ξανά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Αυτή την Κυριακή έχετε να ψηφίσετε μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και με την νίκη.

Ο τωρινός Δήμαρχος σας κ. Βούλγαρης έχει φροντίσει να αμειφθείται όλοι σας. Έχει φυτέψει αρκετά κολωνάκια στους δρόμους και στους ποδηλατόδρομους για όλους τους ψηφοφόρους-αλήτες. Μπορείτε να πάρετε από ένα και να κάτσετε. Μπορείτε να το βάλετε στον κώλο σας κοινώς και να πάτε να γαμηθείτε. Χωρίς καμία ευγένεια γιατί δεν σας αρμόζει. Είστε άξιοι της τύχης σας. Ας προσέχατε! Το πάθημα να σας γίνει μάθημα.

Εύχομαι την επόμενη τετραετία να σας γαμάνε αυτοί που θα εκλέξετε και να σας βλέπω να γράφετε για τα προβλήματα του τόπου σε εφημερίδες και blogs. Να γράφετε για τον περιφερειακό που θα τελειώσει στους ολυμπιακούς του Βόλου το 5.120 μετά δευτέρας παρουσίας, για το λιμάνι που θα μυρίζει όσο βρωμάνε τα χνώτα σας, για την κίνηση και για τις 50 ώρες που θα ψάχνετε παρκάρισμα έως ότου βάλετε το αυτοκίνητο στον κώλο σας για πάρκινγκ.

Θα σας βλέπω και θα γελάω με το πόσο ηλίθιοι μπορείτε να γίνεται. Η ηλιθιότητα σας δεν έχει όρια. Είναι ατελείωτη. Μέχρι από τα πολλά τροχαία και τον καρκίνο να καταλήξετε όλοι στον κούκο.

Θα γελάω βλέποντας το νέο νεκροταφείο να μεγαλώνει σκαρφαλώνοντας τα βουναλάκια και να φτάνει μέχρι τα Μελισσιάτικα και ύστερα στο Φυτόκο.

Ω ναι! Αυτή είναι η τιμωρία σας. 15 λεπτά δημοσιότητας στις σελίδες των εφημερίδων. Στις σελίδες των κηδειών και των μνημοσύνων.


Υ.Γ. Αγαπητό blog voliotaki, δεν θα ξαναγράψω πια. Η πλειοψηφία έκανε την επιλογή της. Η Δημοκρατία λέει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Η κάθε απόφαση κρύβει πίσω της την ευθύνη και τις συνέπειες. Η πλειοψηφία αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Σεβαστή η απόφαση της. Ιδού ο δρόμος,  ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα.

Οσο για εμάς, την μειοψηφία, κάναμε τον καθήκον μας. Φωνάξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Κατηγορηθήκαμε ως γραφικοί. Ένα χρόνο μετά το ΔΝΤ όμως δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Πλέον πρέπει να κάνουμε διαχωρισμό. Ο Ομοιος στον Ομοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Οι λίγοι Ομοιοι ας κοιτάξουμε να πάρουμε μέτρα ασφαλείας για όσους μπορούμε και θέλουμε για τους δύσκολους καιρούς που θα έρθουν. Η πρόταση μου είναι να σιωπήσουμε. Αλλωστε διαπιστώσαμε ότι απλώς χαλάμε το σάλιο μας και μιλάμε σε κουφούς. Ας σιωπήσουμε λοιπόν...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ