> Voliotaki: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Τριτη 09/11 και ο αυτοοργανωμενος ραδιοσταθμος του radio revolt στη Θεσαλλονικη δεχεται εμπρηστικη επιθεση από φασιστομουτρα στις 11 το βραδυ. Το βαγονι που στεγαζεται ο σταθμος καταστρεφεται εντελως καθώς η πυροσβεστική εφτασε στις 01:40.

Αυτή η επιθεση ερχεται μετά από μια σειρα φασιστικων προκλησεων, με τη δολοφονια μεταναστη στην πλατεια αττικης τον εμπρησμο του τζαμι και του στεκιου στα χανια.

Η ανοδος της ακροδεξιας και η νομιμοποιηση της-βλεπε Μιχαλολιακος δημοτικος συμβουλος στην Αθήνα, δημιουργια ταγματασφαλιστων, στον αγιο παντελεημονα μέχρι και ο φασιστας γυμνασιαρχης του πειραματικου γυμνασιου της μυτιληνης Μακρυπουλιας-δεν πρεπει να μεινει αναπαντητη.

Δεν είναι καθολου μια συμμοριτικη επιθεση αλλά ξεκάθαρα ένας πολεμος του συστηματος εναντια σε έναν χωρο που αντιδρα στο κατεστημενο που ζουμε αλλά και που θα ζησουμε.


Ο ραδιοσταθμος του revolt είναι ένα αγκαθι στην δημοκρατια τους. Τους είναι πολύ βολικο ενας αυτοοργανωμενο ελευθεριακος σταθμος να μην εκφραζει το λογο του ελευθερα και να καταστραφει από τα παρακρατικα τους σκυλιά.


Θα μεινουμε αλληλεγγυοι στα παιδια του revolt με οσα μέσα διαθετουμε και θα πολεμαμε για πάντα εντος και εκτος σταθμου τις φασιστικες αντιληψεις, που καθολου τυχαια ανθουν μέσα στην καπιταλιστικη τους κριση . Εναντια στον πατριωτισμο που εμποτιζεται καθημερινα από τα Μέσα Μαζικης Εξαπατησης.

105 fm Ελευθερος, Αυτοοργανωμενος Ραδιοσταθμος Μυτιληνης