> Voliotaki: Η ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΤΟΥ ΑΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΤΟΥ ΑΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ!

Γειά σας,
Θεωρώ υποχρέωσή μου να μοιραστώ μαζί σας τις εξής σκέψεις που με βασανίζουν και συγχρόνως με εξοργίζουν αφάνταστα:

Θα αναφερθώ στα ηθελημένα και αθέλητα κορόιδα με "άποψη" λευκού/άκυρου/αποχής:

Η χώρα αγαπητοί και αγαπητές πρέπει να καταλάβετε πως κυβερνάται από ένα κόμμα που σήμερα, κατά την πλέον επίσημη καταγραφή της λαϊκής ετυμηγορίας, το εμπιστεύεται μόνο το 19,2 % του ελληνικού λαού. (Πήρε 1.850.000 ψήφους, από τους 9.620.000 του συνόλου των εκλογέων) σε αντίστοιχες αναγωγές θα πάρετε εφιαλτικά ανάλογα νούμερα και για τους υπόλοιπους κομματικούς (και όχι πολιτικούς) σχηματισμούς....

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΥΣ, όσο τους ταΐζει το αστικό σύστημα με επιδοτήσεις και "δουλειές", και οι κάθε είδους "εκδότες" στηρίζουν τα κομματόσκυλα, τους μηχανισμούς, τις κλίκες και τα σόγια... Τα πρόβατα (όλοι εμείς δηλαδή) δεν πρέπει να πλησιάσουν την κάλπη για να μην χαλάσουν οι συμφωνίες.

Αν το 40% περίπου, που επέλεξε ΑΠΟΧΗ - ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ, είχε καταθέσει ψήφο ΟΡΓΗΣ, ποιό θα ήταν το κέρδος για τον λαό;

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον ΘΑΝΑΤΟ του δικομματισμού.

Θα ήταν η είδηση της ημέρας σε όλη την υδρόγειο.

Πανικός θα επικρατούσε στα άντρα διαφθοράς από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο!

Αντ' αυτού, η μεγάλη πλειοψηφία των οργισμένων προτίμησε την αποχή, το άκυρο και το λευκό με βασικά επιχειρήματα "δεν πάει το χέρι ρε αδερφέ", "δεν με εκφράζει κανείς τους", "βαριέμαι, θα παω για καφέ", "ευκαιρία να πάω τριήμερο στην Αράχωβα", "δε θα τους κάνω τη χάρη" κλπ., κλπ.!

Την αποχή, το άκυρο και το λευκό ρε κοροϊδάρες, τα προωθούν λυσσασμένα οι πολιτικοί, τα πληρωμένα φερέφωνά τους οι "δημοσιογράφοι" και οι "εκδότες", οι κάθε είδους και ήθους "καναλάρχες" και "ραδιοφωνατζήδες", τα κόμματα (με στρατηγικούς σχεδιασμούς), τα κάθε είδους "πολιτικά γραφεία", οι κάθε είδους και ήθους "τοπικές οργανώσεις" οι κάθε είδους και ήθους "κομματάρχες" και... και... και... όλοι όσοι ζουν τελικά από το νοσηρό αυτό σύστημα για ένα απλούστατο λόγο:

ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!


Η ΑΠΟΧΗ, ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ