> Voliotaki: ΑΝΤΙΒΟΛΙΩΤΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΒΟΛΙΩΤΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Μας είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Αγοραστός ότι έχει δεσμούς με τον Βόλο, γιατί και η γυναίκα του είναι Βολιώτισσα. Και συγκινηθήκαμε. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως όσα χρόνια που ήταν βουλευτής Λάρισας να κάνει τη μία μετά την άλλη ερωτήσεις στη Βουλή για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με σκοπό να το δυσφημίσει και να καταδείξει ότι κακώς χτίστηκε στη Ν. Ιωνία και όχι στην περιούσια Λάρισα με το λιμάνι, το αεροδρόμιο, τα νησιά, τον μεγάλο τουρισμό και όλες τις υποδομές.

Τον είχε πιάσει μεγάλος πόνος τον κ. Αγοραστό το ότι δεν αξιοποιούνταν, όπως έπρεπε, το Πανθεσσαλικό. Ίσως το ότι εκεί έπαιζε και παίζει ο Ολυμπιακός Β., έπαιζε και θα ξαναπαίξει η Νίκη, έγιναν all star game και αγώνες της Εθνικής, ενώ σ’ αυτό προπονούνταν και προπονούνται πολλά ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, δεν ικανοποιούσε τον κ. Αγοραστό. Όμως δε μας λέει ο κ. Αγοραστός, που παρουσίαζε λόγω τοπικιστικής καφρίλας ότι το Πανθεσσαλικό ούτε λίγο ούτε πολύ ρήμαζε, γιατί δεν έκανε μια ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου για το Παμπελοποννησιακό, που τόσα χρόνια πραγματικά όντως ρήμαζε; Πώς δεν τον έπιασε ο πόνος για το Παμπελοποννησιακό τον κ. Αγοραστό;

Γιατί, είναι η απάντηση, έχει τόσο μίσος, τόση εμπάθεια και τόσο φθόνο για τον Βόλο, εκπροσωπώντας μια κομπλεξική προς τον Βόλο κοινωνία, όπως αυτή της Λάρισας. Γι’ αυτό άλλωστε εξελέγη, Για να εκφράζει τα συμπλέγματα κατωτερότητας των Λαρισαίων προς τον Βόλο. Αλλά άνθρωποι είμαστε, κόμπλεξ έχουμε. Από τη στιγμή που θα γεννηθούν μέχρι τη στιγμή που θα πεθάνουν οι γείτονες, το μόνο τους πρόβλημα είναι ο Βόλος. Βλέπετε, είναι πολύ μεγάλος καημός να έχεις δίπλα σου την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας, που την επισκέπτονται οι μισοί και παραπάνω Έλληνες, και εσύ να είσαι ψωριάρης και να μην σε πλησιάζει άνθρωπος εκτός από κάτι κατεστραμμένους Τυρναβίτες και Ελασσονίτες. Μήπως είναι τυχαίο ότι στο λεξικό που σκέφτεται να κυκλοφορήσει ο Μπαμπινιώτης στη λέξη «ψώρα» θα βάλει δίπλα τη φωτογραφία της Λάρισας;

Αλλά ποιος Βολιώτης πολιτικός συντάκτης ρώτησε τον κ. Αγοραστό αν ακόμα πιστεύει ότι κακώς το Πανθεσσαλικό χτίστηκε στον Βόλο και αν κακώς η πόλη μας πήρε τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ποδοσφαίρου, έστω κι αν έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε; Εκεί να δείτε συκοφαντία που φάγαμε στη μάπα από τον κ. Αγοραστό. Το αποκορύφωμα όλων είναι το εξής: Λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 (μπορεί να είναι πριν από έξι χρόνια, αλλά έχει τη δική του σημασία) ο κ. Αγοραστός πήγε στην αθλητική δικαιοσύνη να υπερασπιστεί τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι σε αγώνα με τη Νίκη στο Αλκαζάρ αντί να βλέπουν ματς πετούσαν επί 90 λεπτά πέτρες στους Νικιώτες.

 Και ο κ. Αγοραστός, επειδή η ΑΕΛ 1964 κλήθηκε φυσιολογικά σε απολογία, δημόσια δικαιολόγησε την εγκληματική αυτή ενέργεια με τη φράση «καλά κάνανε, γιατί είναι πολύ εκνευρισμένοι, που ο Βόλος πήρε τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ποδοσφαίρου». Αυτό λοιπόν το χουλιγκαναριό είναι ο κ. Αγοραστός και δυστυχώς λίγοι το θυμούνται. Μάλιστα θυμάμαι και ένα εκπληκτικό σχόλιο στην τότε εφημερίδα ΠΡΩΤΗ του Μάκη Μπαλλή, το οποίο έλεγε «καλά έκαναν οι Λαρισαίοι και πετούσαν πέτρες, καθώς με την πέτρα μπορεί και να μη βρεις στόχο. Ενώ, αν πετούσαν παπούτσια, με τέτοια πλατυποδία, όλα θα έβρισκαν στόχο στα κεφάλια των οπαδών της Νίκης».

 Και μπράβο στον Σιώρο των Austrian boys, που βγήκε και είπε ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν τον Βολιώτη κ. Παπατόλια. Οι οπαδοί της Νίκης πότε θα κάνουν ανάλογη δήλωση; Μπράβο και στον Κουμιώτη που βγήκε χθες στο ραδιόφωνο και είπε «μόνο πάνω από το πτώμα μου θα γίνει δερβέναγας της Μαγνησίας ο Αλεξόπουλος». Όπου Αλεξόπουλος = υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό Αγοραστού. Εμείς τελικά οι Βολιώτες πώς απαντάμε στον ψυχεδελικό τοπικισμό των Λαρισαίων;

Πάντα το παίζουμε καλοί χριστιανοί και όταν μας δίνουν μια σφαλιάρα, γυρνάμε το άλλο μάγουλο να μας χαστουκίσουν και από κει; Μας ανήκει δικαιωματικά το βραβείο μα…ίας. Γιατί δε μιμούμαστε τους Λαρισαίους, που ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση ψηφίζουν τοπικιστικά; Και όσον αφορά τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί ο Παπατόλιας, τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι τέλειοι. Στις κοινοβουλευτικές εκλογές θα φάει το ΠΑΣΟΚ το φούμο που πρέπει.

Υ.Γ1  Ήταν τόσο δύσκολο για το επιτελείο του Παπατόλια να βρει τις πάρα πολλές κοινοβουλευτικές ερωτήσεις του κ. Αγοραστού για το Πανθεσσαλικό, που θα καταδεικνύουν το απύθμενο κόμπλεξ που έχει ο συγκεκριμένος πολιτικός με τον Βόλο και να κάνει την προπαγάνδα του; Πιο πολύ ασχολούνταν με το Πανθεσσαλικό παρά με τα προβλήματα της Λάρσας (χωρίς ι) ο τύπος. Μιλάμε για πολύ …πόνο.

ΥΓ2 Για εκείνο το τρακάρισμα με τους φουσκωτούς τι έγινε εσείς από τα blog; Το αναδείξατε αρχικά το θέμα και μετά τι….;

ΥΓ3 Παπατόλια τις εκλογές αν τις χάσεις, θα τις χάσεις, γιατί προσπάθησες να γίνεις «λαρισαϊκώτερος του Λαρισέως».

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΦΙΛΑΡΑΚΟ, Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
Η ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ!!

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ:
ΑΝ Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ 
ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

ΑΠΟ: VOLIOTAKI