> Voliotaki: ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΙ 
ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, 
ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ!!

Με συνθήματα, σημαίες και αγωνιστικά πλακάτ, κατά της αστυνομικής βίας και της κρατικής καταστολής, ολοκληρώθηκε η σημερινή προγραμματισμένη πορεία, που ξεκίνησε στις 18.00 από την πλατεία ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Στην πορεία - διαμαρτυρία, που πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης, με σκοπό να καταλήξει στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, βροντερό παρόν και παλμό, έδωσαν οι φοιτητές του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, πλήθος στελεχών των αριστερών παρατάξεων και ελεύθερων πολιτών, οι οποίοι όμως πλησιάζοντας, το αστυνομικό μέγαρο, απωθήθηκαν από ισχυρές και υπερ-προκλητικές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ψυχραιμότεροι απεκατέστησαν την ειρηνική αύρα της πορείας, η οποία διασπασμένη συνέχισε την διαμαρτυρία της στους δρόμους της πόλης.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία ενός 17χρονου μαθητή και της οικογένειάς του, ότι πριν λίγες ημέρες δέχτηκε τον ξυλοδαρμό ανδρών την ομάδας ΔΙΑΣ, υπόθεση για την οποία ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ παρήγγειλε ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ 17ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ.

ΠΡΕΖΟΝΙ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤAI, ΜΕΧΡΙ
ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ!!