> Voliotaki: Αλεξοπουλος... "Τάδε Έφη"

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αλεξοπουλος... "Τάδε Έφη"

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Ο κ. Αλεξόπουλος έδωσε στον Τύπο ένα πιστοποιητικό, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα το υπαγόρευσε στους υπαλλήλους του νοσοκομείου Βόλου, για να το συντάξουν. Δηλαδή το πιστοποιητικό εκδόθηκε καθ’ υπαγόρευση του κ. Αλεξόπουλου.

Διότι ο Αλεξόπουλος από 25-2-1994 αποσπάσθηκε στο Υπουργείο Προεδρίας της Κυβέρνησης σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΚ/Φ61/1/5470/21-2-1994 Απόφαση του Υπουργεόυ Προεδρίας της Κυβέρνησηςκαι διατέθηκε στο πολιτικό γραφείο του τότε Βουλευτή Χ. Αντωνίου για γραμματειακή υποστήριξη έως και 30-9-1996 (Απόφαση υπ’ αριθμ. πρωτ.: ΔΙΔΚ/Φ61/2/5838/24-2-1994).

Από 2-12-1996 αποσπάσθηκε στο πολιτικο γραφείο του Βουλευτή κ. Λυμπερακίδη (ποιος είναι αυτός; και που ήταν βουλευτής), για γραμματειακή υποστήριξη, σύμφωνα μετο υπ’αριθμ. Πρωτ. ΔΙΔΚ/Φ61/1/25706/2-12-1996 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης έως και 20-10-1998.

Αλήθεια ποιος υπάλληλος καριέρας περιφέρεται από βουλευτικό γραφείο σε βουλευτικό γραφείο;

Αλήθεια ποιος υπάλληλος καριέρας, παρέχεται σε βουλευτικό γραφείο για ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

Και... Αλήθεια πόσα πραγματικά χρόνια δούλεψε ο κ. Αλεξόπουλος στο Νοσοκομείο;

Εδώ όμως τίθεται και ένα θέμα: γιατί το νοσοκομείο Βόλου, εξέδωσε ένα πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, αποκρύπτοντας υπηρεσιακές καταστάσεις και αλλοιώνοντας έτσι, την αλήθεια;

Το έκανε η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου ή κάποιος υπηρεσιακός παράγοντας που έχει σχέση με τον κ. Αλεξόπουλο (το έγγραφο το υπογράφει η κα Κάρτου);

Πάντως σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση του Νοσοκομείου πρέπει να δώσει απαντήσεις.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑΡΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ,
ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ?

Τόσα χρόνια ΒλαχοΔήμαρχος και δεν χόρτασες? Ήθελες να τρως από 100 πάντες. Τόσο άχρηστος, τόσο ανίκανος, τόσο τεμπέλης!!

ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΑΡΑ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ

ΤΙ ΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ?

ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,
ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ!!

ΑΠΟ: VOLIOTAKI