> Voliotaki: Ο νέος σύμβουλος του Θ. Πάγκαλου, πίσω από την ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Βάσου Λυσσαρίδη;...

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο νέος σύμβουλος του Θ. Πάγκαλου, πίσω από την ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Βάσου Λυσσαρίδη;...

Πολλοί αναρωτιούνται από πού πηγάζει ο πρόσφατος “σουσλοφισμός” του κ. Πάγκαλου.
Βέβαια, οι παλιοί στο κουρμπέτι της πολιτικής δεν ξεχνούν πως ήταν ένας από εκείνους που αποφάσισε, μαζί με τον Κ. Σημίτη και τα’ άλλα φυντάνια, την πολιτική -κι όχι μόνο- εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου, με τα περιβόητα δείπνα…
Όμως, ο γιος του μεγάλου ηγέτη -παρά τη λάσπη και τις επιθέσεις εναντίον του (στο ΥΠΕΞ μιλούν αμερικανικά) όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών-, τον διόρισε αντιπρόεδρο της σημερινής του κυβέρνησης.
Έτσι, μετά το περιβόητο «μαζί τα φάγαμε», περάσαμε στην επίθεση εναντίον των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, καταλήξαμε στην «ευτυχία του Μνημονίου» και νομίσαμε όλοι ότι ο γραφικός πλέον κ. Πάγκαλος το παίζει «τρελός του χωριού» (όπου χωριό, διάβαζε κυβέρνηση ΓΑΠ).
Όμως, ο κατήφορος δεν έχει επιστροφή…
Μιλώντας στην Κύπρο, από το βήμα 21ου Συνεδρίου του ΑΚΕΛ, σε ένα ακροατήριο που βρίθει μίσος για τον αδέσποτο Βάσο Λυσσαρίδη, ο κ. Πάγκαλος πρόσβαλε την ιστορία και τους αγώνες ελλήνων και κυπρίων σοσιαλιστών.
Που οφείλονται αυτά τα νέα «ξεσπάσματα» του αντιπροέδρου;
Η απάντηση βρίσκεται σε μια σχέση που...
 αναθέρμανε όταν η σύζυγος αντιπροέδρου αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο Σαρωνίδας.
Ο “επικοινωνιολόγος” του κ. Κ. Σημίτη ανέλαβε να βγάλει δήμαρχο τη σύζυγο του αντιπροέδρου και η «νέα» προσέγγιση είναι γεγονός.
Ο μεγάλος επικοινωνιολόγος, "δούλεψε" πολύ καλά και στην Κύπρο (ας μην ξεχνάμε ότι ο Όμιλος Προβληματισμού του Κ. Σημίτη, χρηματοδοτήθηκε με μαύρα δολάρια, για να υπερψηφιστεί το «ΝΑΙ» στο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν).
Τώρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει «ενημέρωση» από πρώτο χέρι και απλόχερη λάσπη εναντίον του Βάσου Λυσσαρίδη.
Το όνομα του «νέου» επικοινωνιακού αστέρα της κυβέρνησης;
Γιώργος Πανταγιάς!
Άντε, σύντομα στο Μαξίμου για να υπηρετήσεις τον Γιώργο Παπανδρέου. Και μην ανησυχείς για το open.gov, όπως εσύ, πολλοί άλλοι σύμβουλοι δεν έχουν ένα κωλοπτυχίο, αλλά το σύστημα λειτουργεί διαδικτυακά…
Από σίβυλλα.