> Voliotaki: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ

ΛΟΙΠΟΝ, ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ 
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ:

ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ, ναι, είσαι ένα νέο παιδί, ένα παιδί που κάθε ένας από εμάς, ανεξαρτήτου χρώματος, θα ήθελε να στηρίξει και ακόμα παραπέρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να σε στηρίξει. Την προηγούμενη ΚΥΡΙΑΚΗ ο κόσμος το έκανε, στέλνοντας ένα μήνυμα αφενός στα γερολιμέντα της τοπικής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αφετέρου σε εσένα και στα παιδιά της ηλικίας σου.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ αντί να χαμηλώσεις και να απολαύσεις την έκβαση των αποτελεσμάτων, κατευθείαν ψήλωσες, παρα-ψήλωσες είναι η αλήθεια και άρχισες τις γνωστές και πάλι μαλακίες σου.

Η ετυμηγορία των πολιτών όμως φίλε δεν αλλάζει. Και είναι βαρύ φορτίο. Γι' αυτό πρόσεξε.

Για πρώτη και τελευταία φορά θα σεβαστούμε την ετυμηγορία όσων σε ψήφισαν, χωρίς να εξετάσουμε τον τρόπο (επιβελβημένη ψήφος από συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία κ.α.).

Πριν λίγες ημέρες βγήκε στο φως ότι είσαι βολεμένος όχι σε μία, ούτε σε δύο, μα σε πολλές περισσότερες θέσεις, πράγμα που εξόργισε τον ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ λαό, ο οποίος ΑΡΓΥΡΑΚΟ πεινάει και μαζί μ' αυτόν και τα παιδιά του, την ίδια ώρα που εσύ τα τσεπώνεις και μάλιστα χοντρά, παριστάνοντας το ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ελέω της κομματικής σου ταυτότητας ή τον ΑΡΧΗΓΟ στους ομοϊδεάτες σου, οι οποίοι πρέπει να ξέρεις ότι πλέον σε βλέπουν διαφορετικά.


Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ 
ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΞΙΑ

ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΜΕ, αφού κοντίνεις και πάλι, να επαναπροσδιορίσεις τον ρόλο σου, να επανεξατάσεις τις προθέσεις σου (γιατί δηλαδή ασχολείσαι με την πολιτική. Για να την χρησιμοποιείς προς συμφέρον σου ή για να προσφέρεις) και έπειτα, αφού βγάλεις και κανένα μεροκάματο, να προσπαθήσεις απ' όποιο μετερίζι να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου.

ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ BLOGER'S, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ.

ΚΟΥΤΑΒΙ..., ΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!