> Voliotaki: ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ & ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ & ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ & ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕ κοιτάξε δεξιά στο γκάλοπ του blog VOLIOTAKI τα ποσοστά σας. Την ώρα που γράφονται αυτά και σε δείγμα 1290 ψηφοφόρων, έχετε το 44%, με τον ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ να ακολουθεί με 36% και το υπόλοιπο ποσοστό να μοιράζετε σε ΛΕΥΚΑ και ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, όπως και στην ΑΠΟΧΗ. Σύμφωνα δηλαδή με αυτό το γκάλοπ, ναι του blog VOLIOTAKI, εσύ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ είσαι ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ο επόμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ, αυτός δηλαδή που θα αναλάβει μετά την αποχώρησή σου, όταν δηλαδή αποφασίσεις να κατέλθεις στης ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. 

ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΝΑΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΗΜΕΝΗ, ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ.

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, εσύ αποδείχθηκες ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ και ξεπουλημένη σε κάτι τύπους σαν και τον ΣΑΛΛΑ, στον οποίο έταξες να του χαρίσεις ουσιαστικά το ΚΤΙΡΙΟ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ και αυτός πίεσε τον ΣΑΜΑΡΑ για να σου δώσει το ΧΡΙΣΜΑ.

Και επειδή ακριβώς ήξερες ότι είσαι ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ξεπουλημένη και καμμένο πολιτικό χαρτί, χρησιμοποίησες τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΜΩΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. 

Αυτό το πολιτικό μπουμπούκι, έχοντας κάνει κατάληψη στα γραφεία που προεδρεύει ο πολιτικά μαλθακός νέος πρόεδρος και φίλος του της ΝΟΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗΣ, κατάφερε την προηγούμενη ΚΥΡΙΑΚΗ να εκλεγεί 1ος σε σταυρούς ΔΗΜΟΤΙΚΟ σου ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΖΕΤΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ 1ος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ? 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ?