> Voliotaki: ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΕΤΤΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΕΤΤΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:

Μα καλά για τόσο ηλίθιους περνούν κάποιοι τους Βολιώτες; Δεν βλέπουν ότι κάνει μπαμ η εμπάθειά τους προς το πρόσωπο  της Ζέττας; Φαίνεται πως βλέπουν ότι η Ζέττα είναι κοντά στο να κόψει πρώτη  το νήμα της εκλογικής κούρσας της Κυριακής και βάλθηκαν να εφευρίσκουν δήθεν καταγγελίες εναντίον της.

Μα κύριοι και κυρίες δεν βλέπετε ότι ο Σάλλας ούτε το Ταμιευτήριο ούτε την Αγροτική Τράπεζα δεν μπόρεσε να αγοράσει και θεωρείτε ότι θα κατάφερνε μάλιστα να επιβάλει ως Δήμαρχο της πόλης μας τη Ζέττα στον Αντώνη Σαμαρα;

Τόσο ισχυρός άνδρας είναι; Και εξάλλου μην αγνοούμε τους 17.500  ψηφοφόρους που στήριξαν τη  Μακρή στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές δίνοντας της την δεύτερη αλλά μη εκλόγιμη θέση; Υποτιμούμε, λοιπόν, τη νοημοσύνη όλων αυτών;

Μάλλον φοβάστε κύριοι γιατί γνωρίζετε τη νίκη της και για αυτό μαίνεσθε εναντίον της; Τους ανθρώπους του συνδυασμού του Σκοτινιώτη, όμως, γιατί δεν τους βλέπετε; Δεν βλέπετε ότι αυτοί που θέλετε να μας διοικήσουν είναι οι ίδιοι που έθαψαν το Κολυμβητήριο, δημιούργησαν μία ΔΕΥΑΜΒ παρωδία και μία «κορινούπολή», ενώ θα θάψουν και το Μεσογειακό χωριό;

Αυτά δεν είναι προβλήματα της πόλης μας; Και ας ανοίξουν τα μάτια τους και ας δουν τι μας περιμένει  από Δευτέρα. Με τα μέτρα της τρόικας να αυξάνονται. Και με απειλές εναντίον όσων δεν τους ψηφίσουν! Έτσι κερδίζονται οι εκλογικές μάχες;

Το κτίριο Ματσάγγου δεν κινδύνευσε ούτε κινδυνεύει από τη Ζέττα. Εμείς όλοι κινδυνεύουμε από αυτούς που το παίζουν δημοσιογράφοι «πουλώντας τη συνείδησή αλλά και την «πένα» τους.


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ξεπερνώντας το ύφος των κειμένων που στέλνει η εν λόγω δήθεν "ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ", η οποία σαφώς και δεν είναι αναγνώστρια, αφού υπό μορφή δελτίων Τύπου στέλνει τα κείμενά της σε όλα τα blogs, προσπαθώντας ξεκάθαρα να επηρεάσει τους πραγματικούς ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ των βολιώτικων blogs, ωστόσο, μη λογοκρίνοντάς τη, θα της απαντήσουμε.

ΡΩΤΑΣ ΑΝ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ?

ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ Η ΖΕΤΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ? Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ? Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ? ΠΟΙΟΣ? ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΛΕΞΕ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ, ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΛΑΣ. ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΜΟΝΟ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΖΕΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΥΝΕΣ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΜΒ Ή ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ?

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ. ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΟΥΣΑΝ, ΕΦΗΥΡΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ. 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΣΕΙ.

ΚΙ ΕΣΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ!!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΕΣΤΕΙΛΕ 
ΤΗΝ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

ΑΠΟ: VOLIOTAKI