> Voliotaki: 10oς ο Κυριάκος. Αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

10oς ο Κυριάκος. Αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις

Τους επόμενους βουλευτές που θα μετακομίσουν στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη αναζητεί η Νέα Δημοκρατία, μετά τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη και την οικειοθελή αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. του Γιώργου Κοντογιάννη, βουλευτή Ηλείας.

Για «νέα αποστασία» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 4 βουλευτές αναζητούν τη μέθοδο μετακίνησής τους στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Αυτοί είναι η Έλσα Παπαδημητρίου, βουλευτή Αργολίδας, ο κ. Κώστας Καραγκούνης (Αιτωλοακαρνανίας), ο κ. Μιχάλης Μπεκίρης (βουλευτής Αχαΐας) και ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος (βουλευτής Φθιώτιδος). Η Ντόρα Μπακογιάννη επιθυμεί, βεβαίως, να συμπληρώσει άμεσα τον μαγικό αριθμό των 10 βουλευτών, ώστε σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής να είναι σε θέση σύστασης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ως 10ο κατά σειρά μετακίνησης οι παρατηρητές προεξοφλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεθοδευμένη αποχώρησή του επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο κ. Μπεκίρης ανήκει στον κύκλο επιρροών του αδελφού της Ντόρας Μπακογιάννη.