> Voliotaki: Ο γυναικάς ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ και τα μοντέλα

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο γυναικάς ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ και τα μοντέλα

Η υπόθεση του 17χρονου μαροκινού μοντέλου Καρίμα, που είχε προσωπικές συναντήσεις με τον ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνεχίζει να αποτελεί κύριο θέμα της επικαιρότητας στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν σήμερα μεγάλες ιταλικές ανώτερος υπάλληλος της Αστυνομίας του Μιλάνου, ο Πιέτρο Οστούνι, σε γραπτή έκθεση του, αναφέρει ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τηλεφώνησε προσωπικά για να προσπαθήσει να βοηθήσει την Καρίμα, που είχε οδηγηθεί στα γραφεία της Αστυνομίας μετά από κλοπή».

Επιπλέον, ο ιταλός πρωθυπουργός, είπε στον αστυνομικό ιθύνοντα με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά, ότι γνώριζε την κοπέλα αυτή, διότι του είχαν πει ότι ήταν συγγενείς, του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ. Κατά συνέπεια, θα ήταν καλό να μην μεταφερθεί σε κοινότητα για την φιλοξενία ανηλίκων, αλλά να δοθεί, με προσωρινή ανάθεση, σε κάποιο άτομο άμεσης εμπιστοσύνης. Το παραπάνω βέβαια δεν αληθεύει με αποτέλεσμα ο Μπερλουσκόνι να αναστατώνει για άλλη μια φορά λόγω της αγάπης του όπως είπε στη ζωή και στις γυναίκες. Σημειώνεται ότι ο Καβαλιέρε συνεχίζει να διαψεύδει το συγκεκριμένο γεγονός της παρέμβασής του, που προκύπτει, όμως, από τα αρχεία του ιταλικού Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα, επίσης, με τα όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Άνσα, ανήλικες κοπέλες που βρίσκονται, με δικαστική εντολή, σε κέντρο φιλοξενίας κοντά στην Ρώμη, δηλώνουν ότι γνώρισαν προσωπικά την Καρίμα. Τους διηγήθηκε, μάλιστα, ότι συναναστράφηκε τον Σ. Μπερλουσκόνι, λαμβάνοντας σειρά ακριβών δώρων, μεταξύ των οποίων και ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός, από την μεριά του, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «προσπάθησε μόνο να βοηθήσει μια κοπέλα που βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση».

Τέλος, καλά πληροφορημένες πηγές, υποστηρίζουν ότι υπάρχει σειρά φωτογραφιών, από γιορτές στην βίλα του Μπερλουσκόνι, έξω από το Μιλάνο, στις οποίες φέρεται να συμμετείχε και η δεκαεπτάχρονη Καριμά. Φυλάσσονται, ίσως, στην φωτογραφική μνήμη κάποιου κινητού και ουδείς μπορεί να προβλέψει, αν και πότε θα δημοσιευθούν.

ΑΠΟ: Newsbeast.gr