> Voliotaki: ΔΑΛΟΥΚΑΣ & ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΑΛΟΥΚΑΣ & ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ

Λοιπόν, επειδή εδώ και πάρα πολλές ώρες παρακολουθούμε διακριτικά την ιστορία που έχει εξελιχθεί μεταξύ των κυρίων ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ, θα γραψουμε δυο λόγια, αφού πρώτα σας παραθέσουμε αρχικά την ανακοίνωση του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, έπειτα το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, για λογαριασμό του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΟΥΚΑ και σας ενημερώσουμε ότι η Αστυνομία αναζητεί τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ:


Σχετικά με το θέμα του κ. Δαλούκα που διατηρείται σκοπίμως στην επικαιρότητα και αγγίζει τη γελοιότητα και επειδή τόσο η ΚΕΔ όσο και το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, πρέπει να σταματήσουν επιτέλους να ασχολούνται άπαντες με το μεγαλύτερο απατεώνα Έλληνα διαιτητή των τελευταίων χρόνων.

Αν ο κ. Δαλούκας νομίζει ότι αυτοί που τον προτρέπουν να ακολουθεί αυτές τις μεθόδους και πρακτικές θα τον επαναφέρουν στους πίνακες, είναι γελασμένος. Μόνος του έθεσε πρόωρα τη διαιτητική του καριέρα στο τέλος της.

(Αν επιθυμεί ο κ.  Δαλούκας μπορεί να μου κάνει μήνυση).

Αχιλλέας Μπέος 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

Όπως είναι γνωστό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανήρτησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γραπτή ανακοίνωσή του με ισχυρισμούς σε βάρος του κυρίου Γεωργίου Δαλούκα, οι οποίοι κατά τη νομική μου κρίση συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του Τύπου.

Κατόπιν αυτής της παράνομης συμπεριφοράς του κυρίου Αχιλλέα Μπέου, δικηγόρος συνεργάτης του δικηγορικού μου γραφείου μεταβαίνει μετά του κυρίου Γεωργίου Δαλούκα στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου, όπου θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του κυρίου Αχιλλέα Μπέου και θα ζητηθεί η σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου.

Αθήνα, 
22 Οκτωβρίου 2010-10-22
 
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας


Λοιπόν, μάγκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνικής μας κατάντιας, τον ΜΠΕΟ, δεν τον πάμε, αυτό το ξέρει ολόκληρη η πόλη, σε αυτήν όμως την περίπτωση, δίχως να εξετάζουμε το παράνομο ή όχι της συμπεριφοράς του, έχουμε ενστάσεις. 

ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ 
ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!! 

ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ. 
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!!