> Voliotaki: ΕΓΓΡΑΦΑ "ΦΩΤΙΑ" για ΝΑΜ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΓΡΑΦΑ "ΦΩΤΙΑ" για ΝΑΜ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ VOLIOTAKI-α, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
Λοιπόν ΚΩΣΤΑ ΒΟΛΙΩΤΗ της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, έφτασε η ώρα να μάθει η πόλη ότι εκτός από ψευτο-οικολόγος ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ. Χθες ΒΟΛΙΩΤΗ, σε εκπομπή του ΑΣΤΡΑ, που παρουσιάζει ακόμα ένας δημοσιογράφος του συστήματος, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΣ, είπες ότι δεν έχεις πάρει ούτε μία δραχμή από τη ΝΑΜ ή τον ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ για την εφημερίδα ΟΙΚΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το έλεγες με μαγκιά, χωρίς όμως να πεις κουβέντα για τα 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που "άρπαξες" από τον ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ.

Επειδή όμως ο ΘΕΟΣ αγαπάει και το νοικοκύρη ΒΟΛΙΩΤΗ και στην περίπτωση αυτή νοικοκύρης είναι ο λαός, τον ιδρώτα του οποίου ρημάξατε και δεν ξέρουμε πως πρέπει να λέγεστε εσείς, σήμερα σου παρουσιάζουμε ένα έγγραφο, υπογεγραμμένο στις 8/10/2009, από τον ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΛΑΖΟ ΠΑΥΛΟ της ΝΑΜ, με το οποίο βεβαιώνεται από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ότι πήρες χρήματα και μάλιστα και για την εφημερίδα ΟΙΚΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΨΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Από το έγγραφο προκύπτει ότι ήσουν συχνός πελάτης των ΝΟΜΑΡΧΩΝ και ειδικότερα των "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, παίρνοντας συνολικά 20.625.000 (ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ) + 4.887,35 ευρώ, εκ των οποίων τα τελευταιά, μαζί με ακόμα 225.000 δραχμές, από τις 20.625.000, για την εφημερίδα ΟΙΚΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ως συνδρομή.

Βέβαια, προχθές είπες ότι η εφημερίδα ζει από τους συνδρομητές της, αλλά ποιά εφημερίδα είναι αυτή που μέσα σε ένα χρόνο πολλαπλασιάζει το ποσό της συνδρομή της, αφού το 2001 η συνδρομή κόστισε 225.000 δραρχμές και το 2002 εκτοξεύθηκε στα 1.467,35 ευρώ και το 2009 σε 3.420 ευρώ?

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΧΕΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ? ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ, ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΑΝ ΤΟ 2000 
ΤΑ 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΩΝ?

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3.420 ευρώ, τα οποία προκύπτουν από άλλο ανυπόγραφο έγγραφο της ΝΑΜ:


 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ ΘΕΛΕΙΣ 
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ?

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
 
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!