> Voliotaki: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ μας έστειλε την παρακάτω δήλωση

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ μας έστειλε την παρακάτω δήλωση

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
Βόλος 29-09-2010

Η απουσία ενός ενιαίου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου από τον χώρο της κεντροδεξιάς και το παρασκήνιο που δρομολογήθηκε με ευθύνη στελεχών της  Ρηγίλλης, για να μην κατέλθει στις εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιος ο κ. Κυριάκος Μήτρου, με αναγκάζουν να μη συμμετέχω σε κανέναν συνδυασμό και να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές 2010.

Δε μπορώ να είμαι σε ένα ψηφοδέλτιο με επικεφαλής μια υποψήφια που είναι προϊόν πρωτοφανών παρασκηνιακών μεθοδεύσεων, επιβολής της από γνωστούς κύκλους των Αθηνών και ορισμένους δήθεν υπευθύνους της Ρηγίλλης που αγνόησαν τα κορυφαία τοπικά πολιτικά στελέχη της παράταξης και τους αιρετούς  στο Δήμο Βόλου.

Δε μπορώ να στηρίξω μια επιλογή που πάρθηκε με γνώμονα τις φιλοδοξίες μιας παρέας, αγνοώντας όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα εξασφάλιζαν την ενότητα και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Για την παρέα αυτό που προέχει είναι πώς θα ικανοποιήσουν άμεσα και με απώτερο σκοπό τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, πώς θα χρησιμοποιήσουν τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για την αναρρίχηση – επανεμφάνιση στη Βουλή μέσω της διεκδίκησης του Δημαρχιακού αξιώματος. Στο βωμό αυτών των φιλοδοξιών θυσίασαν την προοπτική όχι μόνο καθόδου ενός ψηφοδελτίου ενωτικού αλλά και με προοπτική νίκης.

Η απόφαση καθόδου της πρώην βουλευτού κ. Ζέττας Μακρή, είχε ληφθεί από τον Απρίλιο και η Νέα Δημοκρατία μέσω του κ. Φίλωνα Παρρησιάδη προχώρησε στον εμπαιγμό μιας ολόκληρης αυτοδιοικητικής κίνησης και του πρώην δημάρχου κ. Κυρ. Μήτρου.

Αν αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρόκειται πράγματι να υπηρετήσουν το Δήμο από όπου ο καθένας θα ταχθεί βάσει του αποτελέσματος των εκλογών, τότε γεννάται το ερώτημα: Γιατί η κ. Μακρή σέρνει στο δικαστήριο τον κ. Γ. Σούρλα διεκδικώντας τη δεύτερη θέση και μάλιστα λίγες μέρες προ των δημοτικών εκλογών; Θα δηλώσει ότι θα παραμείνει είτε εκλεγεί είτε όχι και δε θα συμμετέχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;
Ο κόσμος θα κρίνει αν είναι κατάλληλη για δήμαρχος, θα καταλάβει πόσο γνωρίζει τα ζητήματα του Δήμου και αν μπορεί να ανταποκριθεί στο νέο μεγάλο εγχείρημα όπως επίσης και αν επιθυμεί να μείνει στα έδρανα του Δήμου Βόλου. Πιστεύω ότι ήδη το έχει καταλάβει .

Περιμένουμε όλοι το αποτέλεσμα των εκλογών για να κάνουμε τον απολογισμό και να κρίνουμε την υποψήφια και τους κομματικούς της φίλους.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΥΛΑΣ