> Voliotaki: Για το πάρκο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Για το πάρκο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Εδώ και τρία χρόνια που είμαι μητέρα και επισκέπτομαι την παιδική χαρά του πάρκου της Ν. Ιωνίας, έχω διαπιστώσει κατα καιρούς την ανευθυνότητα των υπευθύνων του δήμου μας.

Πόσες φορές το παιδί μου επαιζε δίπλα σε ξεχασμένα μαδέρια απο την χαλασμένη περιφραξη της παιδικής χαράς, σε ξεχασμένα σίδερα που μπορούσαν να γίνουν φονικά σε περίπτωση που κάποιο παιδί σκόνταφτε επάνω τους. Ξεχαρβαλωμένα παιχνίδια και παγκάκια.

Με χαρά διαπίστωσα πρόσφατα ότι τα περισσότερα απο αυτά διορθώθηκαν. Λέτε να φταίνε οι προσεχείς εκλογές? Τυχαίο? Δεν νομίζω..... Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλα επικίνδυνα σημεία που κανείς μα κανείς εδω και πολλά χρόνια δεν φρόντισε να αποκαταστήσει. Όπως στην φωτογραφία που σας έστειλα.

Αυτό είναι κάτι σαν φρεάτιο έχει και ακόμα ενα δίπλα το οποίο όμως έχει προστατευτικό σίδερο απο πάνω. Το άλλο όμως έχει μπαλωθεί πρόχειρα (εδώ και χρόνια) με ξύλινες τάβλες. Και ρωτώ. Τι θα συμβεί αν κάποιο παιδί πατήσει πανω σε αυτό? Αν σπάσει το ξύλο? Αν καποιο παιδί το σηκώσει? Δεν ειναι ουτε καν καρφωμενο.

Απο το σημείο αυτό περνουν συχνά υπάλληλοι του δήμου και είναι ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά δεν μπορει να μην το εχει δει κανεις τους. Και επειδή το έφερε η κουβέντα μια που μιλαμε για το συγκεκριμένο πάρκο. Απορώ... Κανεις απο τους δημοτικούς συμβούλους του κ. Μαβίδη δεν τον συμβούλεψε ότι δεν είναι κατάλληλη εποχή για σκόρπισμα των χρηματων?

Πόσα ευρουλακια στοιχισε το καινούριο μνημείο για τους ποντιους την στιγμή που οι δρόμοι σε ολο τον δημο Ν.ΙΩΝΙΑΣ είναι απαράδεκτοι? Όταν η πόλη έχει άλλες βασικές ανάγκες και ο κόσμος πεινάει?

Τωρα τι θα κάνουμε θα πηγαινουμε να το καμαρώνουμε αυτό και το καινούριο γρασίδι για να σκοτώνουμε την πείνα μας? Πόσα φάγανε απο αυτό το έργο ήθελα να ήξερα.... Ευτυχώς όμως η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους τους. Και θέλω να ελπίζω πως ο κόσμος θα φανεί έξυπνος αυτή τη φορά κ θα τους γυρίσει την πλάτη.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Εμείς αλλού θα σταθούμε αγαπητή αναγνώστρια. Λέτε: "Απο το σημείο αυτό περνουν συχνά υπάλληλοι του δήμου και είναι ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά δεν μπορει να μην το εχει δει κανεις τους". 

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό κυρία μου? Ότι το ξύλο το θέλουμε όλοι μας και πρώτος και καλύτερος ο απλός κόσμος, οι υπάλληλοι, που επειδή βολεύτηκαν έχασαν την τσίπα τους, οι εργαζόμενοι, που φοβούνται τα αφεντικά τους, οι δημόσιοι υπάλληλοι, που επειδή τους έκοψε ο Γιωργάκης τα προνόμια, κομπλεξάρονται εναντίον όλων, μία βόλτα στις ΔΟΥ ας πούμε του πολεοδομικού συγκροτήματος ή μία βόλτα στο Νοσοκομείο, θα σας πείσουν.

Μη νομίζεται κύριοι υπάλληλοι, σας παρακολουθούμε, όπως παρακολουθούμε και τις απαράδεκτες συμπεριφορές σας προς τον κόσμο και σιγά, σιγά θα αρχίσουμε να τις καταγράφουμε, αναφέροντας μάλιστα και ονόματά σας.


ΓΙΑΤΙ, ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, 
ΠΡΩΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

ΑΠΟ: VOLIOTAKI