> Voliotaki: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:
Στο κρατητήριο βρίσκονται, μετά από εντολή του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, οι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΗΜΝΙΟΣ και το μέλος της ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ, μετά από την χθεσινή τους σύλληψη στο γραφείο του ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ, μιας και διαμαρτυρόμενοι, πέταξαν στο γραφείο του μολυμένα ψάρια από τα νερά του ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ.

Την επόμενη μέρα διαβάσαμε στην εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ":



Το είδαμε λοιπόν κι αυτό πριν λίγες μέρες.


Δυο ΒΟΛΙΩΤΕΣ «ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ» πέταξαν σάπια ψάρια στο γραφείο του ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.


ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, από κάποιον άλλο ΝΟΜΑΡΧΗ εισέπραττε, ο ένας απ’ αυτούς, 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ». Με μια απλή απόδειξη!!!


Ποιός απ' τους δύο ΝΟΜΑΡΧΕΣ πρέπει να ντραπεί περισσότερο; Αυτός της ΗΜΑΘΙΑΣ που απόσυρε τη μήνυση εναντίον τους, ή εκείνος που σκορπούσε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ σε ΜΚΟ;

Μελετήστε με προσοχή την απόδειξη
και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

2. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. 

3. ΚΩΣΤΑ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ.

4. ΣΤΕΛΙΟ ΛΗΜΝΙΕ,  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

5. ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΥΠΟΣ, ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΩΤΩΝ. 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:



ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ