3 ημέρες απέμειναν για την λήξη του 1ου μας ΓΚΑΛΟΠ, που αφορά στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΟΛΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
Κάτι η αλαζονική συμπεριφορά της ιστορικής εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΙΑ", που αδιαφορεί για τα ερωτήματα που τις θέτουμε, κάτι το υπαρκτό οικονομικό της πρόβλημα, κάτι το ότι ο επίσης ιστορικός "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" έχει πάρει τα πάνω του, όπως μαθαίνουμε από τους περιπτεριούχους, ο "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" προηγείται και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
ΕΚΠΛΗΞΗ προκάλεσε η πορεία της εφημερίδας "ΜΑΓΝΗΣΙΑ", η οποία αν και FREE PRESS, θα περιμέναμε να πάει καλύτερα, ωστόσο ΔΕΝ..., γεγονός που αποδεικνύει ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα σεβόμαστε ΜΟΝΟΝ ό,τι πληρώνουμε.
Τέλος, η κάποτε ισχυρή εφημερίδα της ΔΕΞΙΑΣ, "ΝΕΟΣ ΤΥΠΟΣ", πάει χειρότερα απ' όλες, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον την στρατευμένη δημοσιογραφία, ούτε καν οι στρατευμένοι αναγνώστες, που τα τελευταία χρόνια δεν την προτιμούν.