> Voliotaki: Στο Παρίσι, αρχές Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα υπογράφει το νέο Μνημόνιο!

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στο Παρίσι, αρχές Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα υπογράφει το νέο Μνημόνιο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΗΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ!

Από τον Bernardo Bertolucci

To βράδι της Δευτέρας όλες σχεδόν οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των χρεωκοπημένων εκδοτών οι οποίοι εκβιάζουν κούρεμα των θαλασσοδανείων τους, με φόντο και την αποφυλάκιση...
του συναδέλφου τους Κώστα Γιαννίκου, πανηγύριζαν με πρώτο θέμα το γεγονός ότι η Τρόικα θα κάνει την αξιολόγηση από το Παρίσι!

Οπως μας πληροφορούσαν οι παπαγάλοι της κυβέρνησης αυτό ήταν κάτι που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως ο Αντώνης Σαμαράς και τα κατάφερε. Στην γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν στο διάστημα 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχουν συναντήσεις με την τρόικα, προκειμένου να κλείσουν οι γενικές γραμμές ελέγχου.

Φυσικά τα έξοδα του συγκεκριμένου ταξιδιού θα προστεθούν στο νέο μνημόνιο που μας ετοιμάζουν, όπως απεκάλυψε το Γραφείο Προυπολογισμού της Βουλής και επ΄ αυτού τσιμουδιά από τους τολμητίες του Μεγάρου Μαξίμου. Μόνο για το 2015 το δημοσιονομικό κενό αγγίζει τα 15 δις, οπότε αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να ακολουθήσει.

(Νέα δανειακή σύμβαση, συνοδευόμενη από σχετικό πρόγραμμα προσαρμογής για την Ελληνική οικονομία «βλέπει» το Γραφείο της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού στην τριμηνιαία έκθεση Απρίλιος - Ιούνιος 2014.

Οι συντάκτες της έκθεσης επισημαίνουν ότι το προηγούμενο τρίμηνο η κατάσταση της οικονομίας βελτιώθηκε ωστόσο για το επόμενο διάστημα προβαίνουν σε ανησυχητικές εκτιμήσεις και προειδοποιήσεις και υποστηρίζουν πως το μέγεθος των προβλημάτων της χώρας «απαιτεί πιο θαρραλέα και αποφασιστική πολιτική».)

Τελικά στο μόνο που επιδίδεται με μαεστρία και η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι η επικοινωνιακή διαχείριση του 4ετούς πειράματος εξαθλίωσης των πολιτών και οι αντοχές των πειραματόζωων.

Η κυβέρνηση Σαμαρά έχοντας απέναντί της τον Πεπίτο Αλέξη Τσίπρα- ο οποίος δεν λέει να ωριμάσει και να την χτυπήσει σαν χταπόδι αγακαλιάζοντας τον ιδιωτικό τομέα που υποφέρει-βρίσκει πλούσιο έδαφος για επικοινωνιακά παιγνίδια την ώρα που η φτώχια εξαπλώνεται σαν φονικός ιός στη χώρα.

Αίφνης επειδή οι Τροικανοί φοβούνται τους τρελαμένους φίλους του Νίκου Μαζιώτη, μας πασάρουν σαν επιτυχία του Σαμαρά το γεγονός ότι θα μας προετοιμάσουν το επόμενο μνημόνιο στο Παρίσι για λόγους γκλαμουριάς και δικής τους διευκόλυνσης.

Στην προκειμένη περίπτωση το πήδημα χωρίς σάλιο γίνεται πήδημα με χρήση βουτύρου, όπως στην επική σκηνή του Τελευταίου Τανγκό στο Παρίσι.

Είναι ότι πιο ατιμωτικό θα μπορούσε να κάνει μια κυβέρνηση στον λαό της. Την ώρα που τον εξαθλιώνει και τον εξευτελίζει με διαρκή χαράτσια αφήνοντας αλώβητο το πελατειακό κράτος και στο ακαταδίωκτο τους φοροφυγάδες επιχειρεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια των πολιτών. Δίχως ντροπή για τους συνταξιούχους με τους σακατεμένους μισθούς, δίχως ίχνος εκτίμησης στα κορόιδα που τους έκαναν κυβέρνηση.

Αυτό που θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Παρίσι θα είναι ο σχεδιασμός και η σύνταξη ενός ακόμη μνημονίου. Και θα γίνει εκτός έδρας τηρώντας την διαχρονική παράδοση της χώρας που θέλει τους εγχώριους νενέκους να υπογράφουν "στας Παρισίους" τις πιο προδοτικές συνθήκες της ιστορίας μας.

Αλλά είπαμε οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστιες καθώς το μόνο που ενδιαφέρει την Κουμουνδούρου είναι να υπερασπισθεί κι αυτή με την σειρά της το πελατειακό κράτος προσθέτοντας και τον δικό της κομματικό στρατό.

Μια εικόνα για τα σκατά στα οποία επιπλέουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πήραμε από τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς όλου του σκατόσογου όλων σχεδόν τω ευρωβου-λεφτών μας: Aπό τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής ως τους Αριστερούς με την δεξιά τσέπη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για τους καραγκιόζηδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ορκιζόμαστε στην αδελφή της Καιλή, την Μανταλένα, ότι δεν έχουμε ούτε σάλιο για φτύσιμο...

kourdistoportocali