> Voliotaki: Μαΐου 2013

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

AEK: Συμφωνία για το Ελληνικό

Θέμα ημερών είναι πλέον η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο του Ελληνικού, προκειμένου να μετατραπεί στο κιτρινόμαυρο παλάτι που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κώστας Νεστορίδης, όπως αναφέρει το aek365.gr έβαλε σήμερα το πρωί την υπογραφή του στην σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου και ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για να... μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα...

Nemo 33: Η βαθύτερη εσωτερική πισίνα στον κόσμο! (photos)


Βρίσκεται στις Βρυξέλλες και αποτελεί την βαθύτερη εσωτερική πισίνα στον κόσμο. Ονομάζεται Nemo 33, σχεδιάστηκε από τον John Beernaerts το 1996 και άρχισε να λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2004. Στο βαθύτερο σημείο της η πισίνα......

Βούτσης: "Οπλοφορεί μέχρι και ο τελευταίος μπάτσος μπράβος στη χώρα"

Ποια είναι η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ. Η ατυχής αναφορά και οι διευκρινίσεις (Vid)



Θετικός στην γενική απαγόρευση της οπλοφορίας εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής σε δημοσιογράφους.

Μάθετε πια θα είναι η πορεία του καιρού τις πρώτες μέρες του Ιούνη στην Θεσσαλία

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ....ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!

Ο Γιώργος 84 ετών και η Μαίρη 79, είναι κατενθουσιασμένοι με την απόφασή τους να παντρευτούν!!! Περπατάνε χαρούμενοι στο δρόμο και κάνουν τα σχέδια για το γάμο τους. Καθώς βαδίζουν, συναντάνε ένα φαρμακείο και μπαίνουν μέσα.
- Είστε ο ιδιοκτήτης? ρωτάει ο Γιώργος
- Μάλιστα, λέει ο φαρμακοποιός.
- Έχετε φάρμακα για την καρδιά?
- Φυσικά, απαντάει ο φαρμακοποιός....

Ο Μαριάς βγήκε έξω από την Βουλή και πήγε με τον κόσμο

Ο Νάνος κι ο νάνος...

Αυτό είναι είδηση! 
Ο πρωθυπουργός απάντησε στον ποιητή. 

Ο Σαμαράς στον Βαλαωρίτη, ο οποίος έδωσε προχθές στη δημοσιότητα επιστολή του, με την οποία επικρίνει σφοδρά τη Ν.Δ., την κυβέρνηση και τον ίδιο τον ένοικο του Μαξίμου για την ανοχή που δείχνουν απέναντι στο βαρβαρικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Κουβέλης: Διαφωνώ με την Ρεπούση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΤΑΪΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;

Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σαλέχ εξέδωσε πριν από λίγο η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη.

 Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη.

Η τελευταία καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που φέρεται να ζήτησε "να έρθει κάποιος" να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της....

Η πιο sexy!...

Εφαγε με διαφορά στήθους τη Ράπτη!

7η η Ραχήλ με τις, κατά Τράγκα, «ποδάρες δυο μέτρα»...

Ολα τ΄ αποτελέσματα στη φοβερή διαδικτυακή δημοσκόπηση που έκαναν τα parapolitika.gr:

1) Έυα Καιλή: 17.530 ψήφοι -21%...

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του HOT DOC.

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Θαλασσοδάνειο 2,5 εκατ. ευρώ στον Τράγκα από Βγενόπουλο

Στον κατάλογο των δημοσιογράφων που έχουν πάρει δάνεια εκατομμυρίων ευρώ από τις τράπεζες, δίχως εγγυήσεις και δίχως να τα επιστρέψουν ποτέ, φιγουράρει και το όνομα του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Λαικής Τράπεζας, ο Γιώργος Τράγκας έχει πάρει δύο δάνεια συνολικού ποσού 2.392.000 ευρώ από τη Λαϊκή, του Αντρέα Βγενόπουλου για τα οποία δεν δόθηκε καμμία εγγύηση....

ΓΙΑ ROCK ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ

Φρίκη! Τον έκαψε ζωντανό ο συγκάτοικός του!

Συνελήφθη 41χρονος Πακιστανός ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, έβαλε φωτιά στον 24χρονο ομοεθνή του, την ώρα που κοιμόταν.

Το φρικτό έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα επί της οδού Σερίφου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής που κλήθηκαν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο, τον άτυχο...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ατύχημα! Για εκατοστά δεν τους σκότωσε!

Απίστευτη τύχη!
Άγιο είχε ο πατέρας και η κόρη, που παρολίγο να παρασυρθούν από διερχόμενο οδηγό, που έχασε τον έλεγχο! Ο δρόμος ήταν βροχερός και ο οδηγός δεν κοιτούσε μπροστά του προφανώς, αφού δεν είδε το σταματημένο με αλάρμ αυτοκίνητο που ήταν στη μέση του δρόμου!

Δείτε το βίντεο!

Καταδικάστηκε αντιδήμαρχος για το θάνατο μοτοσικλετιστή λόγω του κακού οδοστρώματος

Σε φυλάκιση τριών ετών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Δημοτικών Έργων και Οδοποιίας του δήμου Θεσσαλονίκης Βαγγέλη Δημητρίου, καθώς κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, κοντά σε σταθμό του υπό κατασκευή έργου του Μετρό, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω κακής συντήρησης του οδοστρώματος.

Για την ίδια υπόθεση το Γ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε την ίδια ποινή στον άλλοτε προϊστάμενο...

Δείτε πώς «έφαγε» ένας 48χρονος 66.000 ευρώ από το ΙΚΑ

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που κρατούσε καλά σφραγισμένο για πέντε ολόκληρα χρόνια ένας 48χρονος άνδρας.

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισε ακόμα μία υπόθεση παράνομης είσπραξης σύνταξης από το ΙΚΑ.

Ο 48χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία λάμβανε παράνομα τη σύνταξη...

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΤΑΡ...

Η Μαρία Βουτσινά διατροφολόγος και διαιτολόγος των επωνύμων της Ελλάδας, πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Η διατροφολόγος κηδεύτηκε σήμερα στις 15.00 στο 2ο Νεκροταφείο Αθηνών...

Η Μαρία Βουτσινά ήταν μητέρα μιας νεαρής κοπέλας, τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Hascovo στη Βουλγαρία, στον τομέα Διαιτολογία και Διατροφή, όμως εμπλούτισε τις γνώσεις της στο αντικείμενο της διατροφής στο Παρίσι, όπου εργαζόταν δίπλα σε έναν από τους...

EΛΒΕΤΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΟΥΝΟΥΣΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ...

Eνα περιστατικό που δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό της εικόνας που παρουσιάζει η χώρα μας στο εξωτερικό, διαδραματίστηκε πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα...

Τους «κουνούσαν» προκλητικά χαρτονομίσματα...

Μια χώρα με λυμένα προβλήματα που ασχολείται με τη Ρεπούση...

Παρατηρώ από χθες ότι έχουν αναδειχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα οι δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση για το χορό του Ζαλόγγου και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ.

Φαίνεται ότι η χώρα έχει λύσει πλέον το σύνολο των προβλημάτων της και τα υπέροχα ΜΜΕ αναζητούν με το ζόρι νέα θέματα....

Ερώτηση Τέρενς Κουίκ, για τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΠΙ...

Σε εξαιρετικά σοβαρό οικονομικό/φορολογικό ζήτημα αναδεικνύεται ο τρόπος λειτουργίας της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), οι μεθοδεύσεις της οποίας για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών, ομοιάζουν με αυτές που μπορεί να ασκήσει μία οικονομική απολυταρχική (δικτατορική) υπερεξουσία.

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Πολιτισμού Κωνσταντίνο...

Δεν έχουν ιδέα πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα!

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Έλενα Κοντουρά για το μέγεθος της παράνομης μετανάστευσης

Άρθρο της Έλενας Κουντουρά,
Βουλευτού Α’ Αθηνών με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»
Με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια μία γενικότερη συζήτηση γύρω από το Μεταναστευτικό, γύρω από το οποίο, ακόμη...

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Με Διατάγματα παγκόσμιας εμβέλειας μπλοκάρονται τα περιουσιακά στοιχεία των Βγενόπουλου και Μπουλούτα, για συνολικό ποσό ύψους €3,79 δις και για τον Κ. Μάγειρα, ύψους €1,5 δις, όπως αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Για αγωγή που κατατέθηκε στα αναρμόδια Κυπριακά δικαστήρια και όχι στα Ελληνικά, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η MIG, απαντώντας ουσιαστικά στην προσφυγή εναντίον της.

 Η αγωγή εναντίον MIG, σύμφωνα με την ίδια της εταιρεία, "είναι πλήρης νομικών αυθαιρεσιών και ακροβασιών"....

ΔΑΣ-ΟΤΑ: «Ξεπέρασε τα όρια του θράσους και της υποκρισίας ο δήμαρχος Βόλου»


Ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ, μέσω της οποίας καταγγέλει μεθοδεύσεις για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Μείωσαν το κάπνισμα οι Έλληνες

Παρά το γεγονός ότι ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται, καταγράφεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης τσιγάρων από το 2007.

Εξακολουθεί να καταγράφεται σημαντική μείωση του καπνίσματος και της κατανάλωσης τσιγάρων στην Ελλάδα από το 2007 μέχρι σήμερα, παρότι ο αντικαπνιστικός νόμος ουσιαστικά δεν εφαρμόζεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία...

Μεγαλομέτοχος και επίσημα, της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο Δ. Καραγιάννης


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης των ονομαστικών μετοχών από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάζουν όλα στην οπλοφορία των βουλευτών

Ο αρμόδιος υπουργός, κ. Δένδιας θα προχωρήσει σύντομα στην απαραίτητη νομοθετική ρύθμιση για την οπλοφορία.

Ύστερα από την εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την επανεξέταση από μηδενική βάση των αδειών οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σε Βουλευτές, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, εισηγήθηκε σήμερα...

Εθνικός συντονιστής για τη διαφθορά ο Ι. Τέντες

Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Ιωάννης-Σπυρίδων Τέντες διορίζεται τη θέση του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Η θητεία του Εθνικού Συντονιστή είναι πενταετής και δόθηκε ήδη εντολή η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αυτή ελήφθη...

ΙΚΑ: Μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν λυθεί τα προβλήματα με ΑΜΚΑ και ΑΦΜ

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση γνωστοποιώντας παράλληλα ότι ήδη έχει εξυπηρετηθεί το 50% των συνταξιούχων με ελλείψεις σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα στα οποία, το πρωί, προέκυψαν προβλήματα και εμφανίστηκαν «ουρές», ο διοικητής του ΙΚΑ τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η διοίκηση...

ΓΙΑ ROCK ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρώην τραπεζίτης της Lehman Brothers μοιράζει εκατομμύρια σε αγνώστους (ΦΩΤΟ)...

Εκατομμύρια δολάρια άρχισε να μοιράζει αφειδώς σε αγνώστους πρώην τραπεζίτης, ο οποίος εμφάνισε ψυχική διαταραχή έπειτα από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε. 

Την είδηση έφερε στο προσκήνιο η...New York Post, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος και αδελφός του τραπεζίτη.

Βουλευτής Ν.Δ. σε Αρβανιτόπουλο: ''Κάποιοι υπουργοί θα πρέπει να φοράνε παντελόνια''

Η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, ξεσπά για το σχέδιο ''Αθηνά''. Φραστική επίθεση κατά του υπ. Παιδείας. Δείτε το βίντεο

Το τελικό προεδρικό διάταγμα του Υπουργείου Παιδείας που καταργεί το πανεπιστημιακό τμήμα Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά, με έτοιμες υποδομές που κόστισαν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, ήταν η αφορμή της επίθεση της βουλευτού Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Αντωνίου κατά του κου Αρβανοτόπουλου.

Καίτη Φίνου: «Έπεσα κι εγώ θύμα βιασμού»

Η γνωστή ηθοποίος Καίτη Φίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μια τραυματική εμπειρία που είχε όταν ήταν στην εφηβική ηλικία.

«Έπεσα κι εγώ θύμα βιασμού! Όσο και να σε βοηθήσει κάποιος, τα λάθη σου μετά από μια τέτοια εμπειρία θα τα κάνεις στη ζωή σου. Πέφτεις σε άσχημες καταστάσεις, σε άσχημες σχέσεις, διαμορφώνεις κάπως τη ζωή σου...».

«Ο βιασμός συνέβη το 1975, ήμουν 15 χρονών τότε και δεν...

Απίστευτη κλοπή στη Λαμία

Ένα περίεργο περιστατικό κλοπής διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Ένας άντρας σκαρφάλωσε σε κεντρικό μνημείο και ξεβίδωσε την ξιφολόγχη από το όπλο του αγάλματος (τσολιάς της επανάστασης του 1821).

Αφού κατάφερε να την αφαιρέσει, προσπάθησε να φύγει ανενόχλητος από το σημείο.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά ο άντρας συνελήφθη.

Το μεσημέρι έγινε η αποκατάσταση στο ιστορικό άγαλμα.

Παίζει με τη νοημοσύνη μας η Ρεπούση!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε - για άλλη μια φορά - από τις δηλώσεις Ρεπούση, αυτή τη φορά για το χορό του Ζαλόγγου που τον χαρακτήρισε ως «εθνικό μύθο» στο ραδιόφωνο του Alpha 989 αλλά και αναφερόμενη στο παλαιό βιβλίο της Ιστορίας, είπε ότι δεν γράφτηκε ποτέ η λέξη «συνωστισμός», αλλά... το ρήμα, η κ Ρεπούση δίνει την δική της απάντηση σε σημερινή συνέντευξή της....

Το τραγούδι της ανόδου




Στίχοι - Διασκευή: Στάθης Σαρρής

Μας βρήκε η τρικυμία
μεσά στη Μαγνησία
Την άνοδο μας κόψαν ξαφνικά
και στα μπαράζ μας ρίξαν
τα όνειρα δεν πνίξαν
ο Βόλος μας θα ανέβει τελικά...

Τσίπρας: Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα είμαστε κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αυτή που θα ασκήσει την προεδρία της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2014, σε περίπτωση που γίνουν εκλογές εντός του τρέχοντος έτους, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση αριστερών οικονομολόγων στη Μαδρίτη με θέμα «ποια Ευρώπη θέλουμε».

Θέτοντας για πρώτη φορά το θέμα αυτό και απευθυνόμενος ουσιαστικά σε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ο κ. Τσίπρας είπε ότι, παρά το γεγονός ότι τα περιθώρια που έχουν οι προεδρίες...

ΓΙΑ ROCK ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ

Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη

Συνελήφθη ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι τον οποίο πήγε να βρει στην Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά.

H 13χρονη εδώ και καιρό διατηρούσε επαφή μέσω Facebook με τον 23χρονο ο οποίος την έπεισε να αφήσει τους δικούς της στα Σπάτα και να πάει να τον βρει.

Έτσι την περασμένη Δευτέρα, ταξίδεψε μόνη της μέχρι την Καβάλα με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους κρύβονταν μέχρι χθες το βράδυ όμως...

Ι. Τέντες: Ελπίζω η θυσία που έκανα να παραιτηθώ να αξίζει...

Με τη φράση «η θυσία που έκανα να παραιτηθώ ένα μήνα πριν την λήξη της θητεία μου, ελπίζω να αξίζει», ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την απόφασή του να...αποδεχτεί την πρόταση Σαμαρά και να οριστεί ο Εθνικός Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς.

Όπως είπε ανάλογο τηλεφώνημα δέχτηκε και από τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Τέντες υπέβαλε την παραίτηση του χτες το απόγευμα στον υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ σε σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Eρντογάν! Θα σε κάνουμε να καταπιείς τα λόγια σου για τον Κεμάλ"

Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία μιλά με σκληρά λόγια εναντίον του Ερντογάν για τις δηλώσεις τους για «δυο μεθύστακες». Η διαμάχη παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις με το Ρεπουπμλικανικό Λαϊκό Κόμμα να απειλεί τον Ερντογάν.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Κοινοβουλυετικής ομάδας του Ρεπουμπλκανικού Λαϊκού Κόμματος Μουαμέρ Ιντζέ απείλησε ξεκάθαρα τον τούρκο πρωθυπουργό.

Σεμινάρια «τηλεοπτικής συμπεριφοράς» για τα στελέχη του Μπέπε Γκρίλο

Σειρά μαθημάτων για το πώς πρέπει να εμφανίζονται και να συμπεριφέρονται στις τηλεοπτικές κάμερες ετοιμάζεται να παραδώσει ο Μπέπε Γκρίλο στους βουλευτές και γερουσιαστές του, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Τα «μαθήματα» αυτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή στο Μιλάνο, στην έδρα της εταιρίας επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Τζανρομπέρτο Καζαλέτζιο, συνιδρυτή του M5S μαζί με τον Γκρίλο.

ΣΟΚ στην Πρέβεζα: Είδαν το πτώμα της μητέρας να επιπλέει στο ποτάμι

Νεκρή βρέθηκε λίγο πριν τις 11.00 στο ποτάμι του Λούρου η 32χρονη που έπεσε στο ποτάμι το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Τα ίχνη της άτυχης 32χρονης, μητέρας δύο παιδιών είχαν χαθεί από εκείνο το απόγευμα. Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην γέφυρα του ποταμού Λούρου στην Φιλιππιάδα.

Το πρωί, κλιμάκια της 1ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες και της 5ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες επίσης, έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 τις έρευνες.

Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου: «Φυγάδευσα την οικογένειά μου στο εξωτερικό»

Αναφορά στις απειλές κατά της ζωής του Πανίκου Δημητριάδη κάνει δημοσίευμα της εφημερίδας Τάιμς.

Αφού πρώτα αναφέρεται ότι αντιμετωπίζει κοινοβουλευτικό έλεγχο «για τον τρόπο με τον οποίο συνέχισε τη διοχέτευση έκτακτης χρηματοδότησης από την ΕΚΤ προς τη Λαϊκή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», γίνεται παράθεση των απειλών κατά του ιδίου και της οικογένειάς του.

Ο ORIGINAL ΓΑΛΑΤΗΣ...

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ. ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Voliotaki ΓΑΛΑΤΗ ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Voliotaki Speaking

Σάμος: Θρίλερ στο νοσοκομείο που «έμεινε» από οξυγόνο

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο της Σάμου, όταν άρχισε ξαφνικά να χτυπά το κουδούνι χαμηλής παροχής οξυγόνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εκείνη τη στιγμή υπήρχαν τρεις ασθενείς διασωληνωμένοι, υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Άμεσα κινητοποιήθηκε το προσωπικό της ΜΕΘ, ενώ έφτασε βοήθεια και από άλλα τμήματα και οι ασθενείς άρχισαν να υποστηρίζονται αναπνευστικά με χειροκίνητο τρόπο (ambou).

ΠΑΣΟΚ: Δεν δεχόμαστε να συζητηθεί πρώτα η πρόταση της ΝΔ

Ακατανόητη και αντιφατική χαρακτηρίζει τη στάση της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ θέτοντας ταυτόχρονα ως προαπαιτούμενο για την αποτελεσματική συνεργασία των τριών κομμάτων να προταχθεί για συζήτηση η κοινή πρόταση των δύο κυβερνητικών εταίρων και όχι αυτή της ΝΔ.

Η Ιπποκράτους κατηγορεί τη ΝΔ ότι εγκλωβίστηκε στην άρνησή της...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΝΟΣ: ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ! (video)



Οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τίποτα, όσοι όμως γνώριζαν τι συνέβη λαχτάρισαν για τα καλά. Χθες το βράδυ, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του «Συλλόγου Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου» σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πέρασε τουλάχιστον μισή ώρα εγκλωβισμένος στο ασανσέρ....

Άφησαν απλήρωτους δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους

Το ΙΚΑ ανακάλυψε ότι του έλειπαν 22 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ και αποφάσισε να πληρώσει μέχρι εκεί που έφταναν τα λεφτά

Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι έμειναν χθες απλήρωτοι καθώς το ΙΚΑ ανακάλυψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ότι του έλειπαν 21 με 22 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ στους δικαιούχους του!

Έτσι όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα αποφάσισε να πληρώσει όσους...

Η 13χρονη στους αστυνομικούς: Ήθελα και πήγα. Αφήστε τον ήσυχο

Μόνη της ταξίδεψε μέχρι την Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα από την περασμένη Κυριακή.

Σκοπός της ήταν να συναντήσει τον 23χρονο Μάριον Αγιάζι, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο 23χρονος.

Ζήγρας: Πήγα στον Άκη βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές

Σε νέες επιβαρυντικές αποκαλύψεις για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις μίζες που –κατά το κατηγορητήριο- έλαβε για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων προχώρησε σήμερα ο εξάδελφός του Νικόλαος Ζήγρας.

Όπως ομολόγησε ο Νίκος Ζήγρας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ήταν ο ίδιος που μετέφερε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ βαλίτσα με χρήματα, που όπως είπε είχε παραλάβει από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, προκειμένου να αγοραστεί το ακίνητο της Δεινοκράτους.

Κρήτη: Έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι ηλικιωμένης καθαρίστριας - Χρωστούσε 1.090€!

H καθαρίστρια που εργάζεται στις δημοτικές τουαλέτες, ζει μαζί με την κόρη της 100 εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης εκτελεί καθημερινά η ΔΕΗ σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, καθώς οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν το πανάκριβο ρεύμα (που θα γίνει πιο ακριβό σύντομα) και το χαράτσι ακινήτων.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι η κα Αργυρώ που...

Κατασχέτουν σπίτι ανέργου για χρέη 832 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ

Στο σφυρί η κύρια κατοικία ανέργου μεταλλεργάτη στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Απλήρωτοι λογαριασμοί από το 2012, ύψους 831 ευρώ ανάγκασαν την ΕΥΔΑΠ να διακόψει μέχρι και την παροχή νερού

Ο άνεργος μεταλλεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, δεν κατάφερε να εξοφλήσει στην ΕΥΔΑΠ τους λογαριασμούς από το 2012, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη.

BBC: Μπορεί η Ελλάδα να σταματήσει τη διαρροή μυαλών;

Στη «γενιά της κρίσης» και των νέων Ελλήνων επιστημόνων που ψάχνουν την τύχη τους στο εξωτερικό αναφέρεται ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC.

«Το πώς θα διατηρήσουν την αισιοδοξία τους, είναι η πιο δύσκολη εξίσωση που καλούνται να λύσουν», λέει ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα, Μαρκ Λόουεν, αναφερόμενος στους μαθητές που τελειώνουν το σχολείο αυτόν τον καιρό.

Έλληνας φοιτητής ...!!!



Φοβερό: Ελληνίδα νίκησε τον νανισμό και έγινε μητέρα!

Μοναδική επιστημονική κατάκτηση αποτελεί για τους Έλληνες ιατρούς η περίπτωση της 35χρονης Ζωής, η οποία έπασχε από νανισμό και ήταν δύσκολο να μείνει έγκυος. 

Οι γιατροί με σειρά επώδυνων επεμβάσεων κατάφεραν να την ψηλώσουν και τελικά γεύτηκε την χαρά της μητρότητας.

«Μόνη μου γύριζα τις βίδες –οι οποίες διέτρεχαν τα οστά της – κάθε έξι ώρες,...

ΓΙΑ ROCK ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ

Του κάνουν πλάκα...

Τα ρέστα τους δίνουν οι χρήστες των social media, μετά την γκάφα του χρυσαυγίτη Γρέγου - εκπυρσοκρότησε το όπλο του, στο αεροδρόμιο.

Με τις δικές τους "μπαλοφιές", του κάνουν πλάκα και τον περιποιούνται αναλόγως.

Διαβάστε μερικά απο τα έξυπνα και καυστικά σχόλια:

-Ο Γρεγος μπέρδεψε το κεφάλι του με το όπλο. Το όπλο ήταν γεμάτο...

Ο Περισσός πάει… Καναδά και Νέα Υόρκη...

Στους Έλληνες ομογενείς του Καναδά και των ΗΠΑ θα απευθυνθεί το ΚΚΕ.

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση, κλιμάκιο του Περισσού, με επικεφαλής το  μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Γιώργο Μαρίνο και το μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Κώστα Παπαδάκη, θα περιοδεύσει σε πόλεις του Καναδά και των ΗΠΑ στο πλαίσιο ενημέρωσης των Ελλήνων μεταναστών που ζουν εκεί.

 Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Μόντρεαλ,...

"Να μπουν μετρητές βλακείας στην Βουλή"

Η Φωτεινή Πιπιλή, είναι από τις βουλευτίνες που έχουν μπει στο στόχαστρο συναδέλφων τους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι με αισχρό τρόπο και χαρακτηρισμούς και όχι με πολιτικά επιχειρήματα έχουν απευθυνθεί στο πρόσωπό της μέσα στο κοινοβούλιο.

Η Φωτεινή Πιπιλή την οποία είχε αποκαλέσει μέχρι και πιωμένη ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης σχολίαζε τα εξής, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ σε συναδέλφους της με αφορμή τα όσα ακούστηκαν χθες στην διάσκεψη των Προέδρων:

εισαγωγές Ρωσίδες !!!


«Οικογενειακή υπόθεση» η κλοπή πετρελαίου

Επ'αυτοφώρω να κλέβουν πετρέλαιο πιάστηκαν τρία ξαδέλφια, από χωριό στη ρίζα του Ψηλορείτη.

Τα τρία άτομα, ηλικίας από 23 ως και 30 ετών, πιάστηκαν να κλέβουν πετρέλαιο από αυτοκίνητα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, ωστόσο συνελήφθησαν από άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς όπως αναφέρει το cretalive.gr

Στην καρότσα του αγροτικού οχήματος που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν περίπου 400 λίτρα κλεμμένου πετρελαίου.
Η σύλληψη τους έγινε έξω από το χωριό Πανασός.

Διέταξαν το Ελ Σαλβαδόρ να επιτρέψει την άμβλωση της Μπεατρίς

Το Διαμερικανικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διέταξε το κράτος του Ελ Σαλβαδόρ να επιτρέψει στους γιατρούς να διακόψουν την κύηση της 22χρονης Μπεατρίς

Το Διαμερικανικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (IACHR) του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, διέταξε το κράτος του Ελ Σαλβαδόρ να επιτρέψει στους γιατρούς να πραγματοποιήσουν άμβλωση σε μια γυναίκα, της οποίας η κύηση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της, αφού...