> Voliotaki: Στο πλευρό Βορίδη τάσσονται βουλευτές της ΝΔ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Στο πλευρό Βορίδη τάσσονται βουλευτές της ΝΔ

Παρά την ομαδική επίθεση εναντίον του Μάκη Βορίδη που εξαπέλυσαν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αποστροφή του στο συνέδριο της ΝΔ, πως για την καταστροφή της χώρας ευθύνεται ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν το μέρος του.

Στο πλευρό του βουλευτή Αττικής στάθηκαν αρκετά μέλη του κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων ο τέως υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος σε ραδιοφωνική του παρέμβαση...
χαρακτήρισε τον Α. Παπανδέου ως "ιδρυτή της διαδικασίας που έφερε τη χώρα σ'αυτή την κατάσταση, που οδήγησε στο Μνημόνιο".

Ο βουλευτής Ηλείας υπεραμύνθηκε μάλιστα, το δικαίωμα καθένας να διατηρεί την άποψη του και να λέει αλήθειες από το βήμα του Συνεδρίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος σημείωσε πως οι κ. Βορίδης και Κακλαμάνης είπαν όσα πίστευαν. Αυτό δε σημαίνει πως θα χάσουμε τον εαυτό μας και πως δε θα σκίσουμε όσα λέγαμε στο παρελθόν.

 Προς επίρρωση των δηλώσεων Βορίδη έσπευσε και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καραμανλή, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος σημείωσε πως ο ίδιος θα μπορούσε να πει χειρότερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, από αυτά που εν τέλει είπε ο Μάκης Βορίδης.