> Voliotaki: Αύριο το ραντεβού των «Αγανακτισμένων» όλου του κόσμου

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αύριο το ραντεβού των «Αγανακτισμένων» όλου του κόσμου

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού των «Αγανακτισμένων» όλου του κόσμου οι οποίοι αύριο θα βγουν για να διαδηλώσουν ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Ο χάρτης με τις κόκκινες -στο διαδικτυακό τόπο με τον ονομασία «Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» παρουσιάζει περισσότερες από 400 κινητοποιήσεις σε τουλάχιστον 45 χώρες σε όλες τις κατοικημένες ηπείρους.

Κατά το πρότυπο του κινήματος στις ΗΠΑ "Κατάληψη στη Wall Street", περίπου 4.000 Βρετανοί ετοιμάζονται να δώσουν το "παρών" στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για αύριο από το κίνημα "Καταλάβετε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου"....

Μαζί με τους πρωτοπόρους Ισπανούς και το κίνημα των «Indigatos» αύριο θα διαδηλώσουν ενάντια στην οικονομική κρίση πολίτες από την Τανζανία και τη Χαβάη μέχρι την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Μεξικό και φυσικά την Ελλάδα.

Στόχος τους είναι να ακουστεί ότι «δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών, οι οποίοι δεν μας αντιπροσωπεύουν... Θα διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, θα μιλάμε και θα οργανωθούμε μέχρι να μας ακούσουν», αναφέρει και η ιστοσελίδα “United for Global Change”.