> Voliotaki: Προσπάθεια δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος, στις πλάτες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Προσπάθεια δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος, στις πλάτες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας

Ποιοί τις μεθοδεύουν και ποιά η άποψη ειδικών πολιτικών επιστημόνων;

Δίχως προηγούμενο τα όσα συμβαίνουν στην πόλη τα τελευταία 24ωρα, με τους εκφραστές της παρα-δημοσιογραφίας να παίζουν το γνωστό τους "παιχνίδι", αυτή την φορά στις πλάτες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Αφορμή στάθηκε επίθεση που δέχθηκε όχημα της ΕΛ.ΑΣ., από αγνώστους, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Έκτοτε, οι γνώριμοι εκφραστές της παρα-δημοσιογραφίας στην πόλη, ξεκίνησαν τα "παραπληροφορημένα" δημοσιεύματα και σχόλια, με ξεκάθαρο σκοπό την δημιουργία εκρηκτικού κλίματος.

Ως άλλοι Αστυνομικοί, Ανακριτές και Εισαγγελείς, οι γνώριμοι εκφραστές της παρα-δημοσιογραφίας και ταυτόχρονα μονίμως παραπληροφορημένοι κι όμως έβγαλαν πόρισμα ότι πρόκειται για μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και πως όλα αυτά αποτελούν προάγγελο ενός θερμού φθινοπώρου.

Επικαλούνται μάλιστα, για να στηρίξουν τα ανυπόστατα δημοσιεύματά τους, Αξιωματικούς της τοπικής Αστυνομίας, οι οποίοι ταυτόχρονα σε κάθε άλλο δημοσιογραφικό γραφείο δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα, γι' αυτό και διενεργούν σχετική έρευνα.

Φαίνεται λοιπόν ότι συγκεκριμένα κέντρα, για τους δικούς τους πάντοτε λόγους, θέλουν και προσπαθούν την δημιουργία ενός εκρηκτικού κλίματος, με σκοπό να μετατρέψουν τον Βόλο σε Εξάρχεια.

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί πολιτικοί επιστήμονες, κάνουν λόγο για "υποδειγματική παρουσία των Αντιεξουσιαστών στον Βόλο, οι οποίοι, όντας αυτοοργανωμένοι και περιφρουρώντας το κίνημά τους από παρεισφρύσεις διαφόρων εξωτερικών παραγόντων (όπως συμβαίνει στα μεγάλα αστικά κέντρα), περιορίζονται σε δράσεις ξεκάθαρου ιδεολογικού προσανατολισμού, όπως για παράδειγμα το 2008, που ενώ ολόκληρη η Ελλάδα καίγονταν, στον Βόλο δεν έσπασε ούτε τζάμι τοπικής επιχείρησης", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Οι ίδιοι επιστήμονες, αυτό το αποδίδουν στο ότι "η πόλη είναι μικρή και οι άνθρωποι, όλων των ιδεολογικών προσεγγίσεων γνωστοί μεταξύ τους, ενώ για την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, σχολιάζουν, ότι επέλεξε την ιδανικότερη για το μέγεθος της πόλης στρατηγική, αυτήν της μη πρόκλησης, την οποία προς τιμήν της διατηρεί".

Τώρα, ποιοί είναι αυτοί που δεν αρέσκονται από το ήδη υπάρχον ειρηνικό κλίμα και έρχονται να ρίξουν λάδι στην φωτιά, αυτό το γνωρίζουν μόνον οι ίδιοι, αλλά και όσοι ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα, τους ακολουθούν, ως άλλοι ηθικοί αυτουργοί.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ:


1. ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ;


2. ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ;