> Voliotaki: ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Παιδιά μόλις γύρισα από την παραλία και ειλικρινά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μία χάρηκα, σχεδόν χέστηκα από την χαρά μου, όταν είδα την προσέλευση του κόσμου και από την άλλη σιχάθηκα και πάλι. 


Μέλη κάθε οργάνωσης, ακόμα και της ΚΝΕ, έσπευσαν να καπηλευτούν την κατάσταση, μοιράζοντας χιλιάδες κωλό-χαρτα, με τις κομματικές μαλακίες τους. 


Αυτό που με εξόργισε επίσης ήταν η παρουσία πανό όλων των ειδών. Κομματικό παζάρι θύμιζε η υπόθεση, με κάθε ψωνάρα του κερατά, που έχει πολιτικές μωροφιλοδοξίες, να προσπαθεί, την ώρα που όλοι δεν θέλουμε να ακούμε για κόμματα, να προσηλυτίσει. 


Όσο για το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", το οποίο το σεβόμουν απεριόριστα, σήμερα μέχρι κι αυτό σιχάθηκα. Μου την έσπασε που είχε ομάδα περιφρούρησης στο πανό του. Σιγά ρε μάγκες. Γίνατε και κόμμα και δεν το καταλάβαμε; Και μια ερώτηση: Ποιός είναι αυτός ο Χατζηγιώργης ή όπως αλλιώς τον λένε, που λέει ότι ηγείται του κινήματος αυτού και το παίζει λες και είναι αφεντικό κανενός;


ΡΕ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ?


ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΝΕ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ??

ΟΥΣΤ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ