> Voliotaki: ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

κ.κ. ΜΠΕΟ, ΠΗΛΑΔΑΚΗ, ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΟΠΕΛΑ

Μόλις άνοιξα το pc και έπεσα πάνω στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ για την πόλη και την ομάδα μου. Είμαι ΛΑΡΙΣΣΑΙΑ ή όπως συνηθίζεται εσείς οι ΒΟΛΙΩΤΕΣ να μας αποκαλείται πλατυπόδισσα, τυρόγαλο, κατσίκα ή ότι στο διάολο, στέλνοντάς με πάντα με τα συνθήματά σας να πάω να γαμηθώ τόσο στον Πηνείο, όσο και στο διπλανό χωριό.

Πείτε μου όμως ρε μάγκες, ειλικρινά, σε τι βοηθάει τώρα μια τέτοια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; O.k. η ΑΕΛ πάει κατά διαόλου, o.k. φτιάξατε μία πολύ καλή ομάδα, ίσως και την καλύτερη στο πρωτάθλημα εάν γουστάρετε, γιατί όμως το χειρίζεστε έτσι το όλο θέμα;

Βγείτε, κάντε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και το κάλεσμά σας στην προπόνηση και στη συνοδεία μέχρι τα όρια του Νομού σας και όλα καλά.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ;

Πότε επιτέλους θα βάλετε μυαλό και εσείς και οι δικοί μας οι μαλάκες και θα πάψετε να προάγεται τον χουλιγκανισμό; Είμαι σίγουρη, ότι τώρα θα βγουν οι δικοί μας και θα σας πουν "ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΡΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ". Θα τους απαντήσετε, θα απαντήσουν και θα ξεκινήσει πάλι μια κόντρα δίχως τέλος.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ, δεν υπάρχουν πλέον όρια ΝΟΜΩΝ, έχουμε μία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και αυτή είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και επειδή διαβάζω καιρό VOLIOTAKI και εγώ και πολλοί ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΙ, θα σας πω το εξής: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ!!

Κοιτάξτε τί γίνεται στο εξωτερικό, κοιτάξτε πως μας συμπεριφέρεται το αθηνοκεντρικό κράτος. Και αυτά δεν τα λέω επειδή πέφτει η ομάδα μου, τα λέω επειδή πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα. ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ψήφισα στις εκλογές, αν θέλετε να ξέρετε και όμως είμαι ΛΑΡΙΣΣΑΙΑ και ΚΟΜΜΟΥΝΑ!!

Ας κάνουμε κάτι για τις περιοχές μας, ας κάνουμε κάτι για τα παιδιά μας ρε γαμώτο.


κ.κ. ΜΠΕΟ, ΠΗΛΑΔΑΚΗ, ΓΙΔΟΠΟΥΛΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕΣΑ.


ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ, 
ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ