> Voliotaki: Νέα Ιωνία, αφιλόξενη πόλη

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα Ιωνία, αφιλόξενη πόλη

Επειδή γράφετε ότι μπορούμε ακόμα και να γκρινιάξουμε στην σελίδα σας... θέλω και εγώ να γκρινιάξω, να φωνάξω, να ουρλιάξω σε όλους αυτούς που ξεχνούν πως σε αυτή την πόλη κυκλοφορούν και παιδικά καροτσάκια.

Κάνω ολόκληρο αγώνα καθημερινά για να μπορέσω να κυκλοφορήσω με το καροτσάκι. Ανύπαρκτα ή χαλασμένα πεζοδρόμια. Ακόμα και σε αυτά που υπάρχουν έχετε δοκιμάσει ποτε να περάσετε με καροτσακι μωρού? Δεν χωραει. Πρέπει να προσπερνάς τα δέντρα η τα φωτα ανεβοκατεβαίνοντας πεζοδρόμιο-οδόστρωμα. Θα μου πειτε καλο είναι που έχουμε πράσινο. Ναι μαζί σας αλλα κάντε το σωστά ντε. Να χωράμε και εμείς οι απλοί πεζοι με τα παιδιά μας....

Μην πιάσω τώρα τους οδηγούς ε? Αλλο πονεμένο θέμα αυτό. Υπάρχουν κατι γαιδαροι και γαιδάρες που παρκάρουν όπου βρουν. Πας να περασεις στο απεναντι πεζοδρόμιο αλλα δεν μπορεις για καποιος ασυνειδητος ως συνηθως εχει παρκαρει μπροστα στην διαβαση. Ασε τώρα τα μέρη χωρίς πεζοδρόμιο. Τα δρομάκια που κάποιοι λαδωθηκαν και τους ονομασανε δρόμους για να μπορέσουν καποιοι εργολαβοι να χτίσουν πολυκατοικίες. "Δρόμοι" με ανυπαρκτα πεζοδρόμια. Ξερετε κατι για αυτό οι υπευθυνοι εκει στον δημο της Ν.ΙΩΝΙΑΣ?

Την τελευταία φορά παραλίγο να πατήσουν το παιδί μου σε εναν τετοιο "δρομο" που τον ονομασατε δρομο γιατι προφανως λαδωθηκατε αδρα για να βγαλετε τις αδειες τους. Βλεπετε εμεις οι απλοι πολιτες δεν ξερουμε την νομοθεσια ουτε εχουμε τον χρονο να ψαχνουμε το καθε θεμα του δημου μας. Εσεις τα φτιαχνετε και τα μαγειρευετε οπως σας βολευουν.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ