> Voliotaki: AΥTOΣ EINAI! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ επίθεση ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και σας...... ο Τσίπρας ΚΩΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ»

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

AΥTOΣ EINAI! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ επίθεση ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και σας...... ο Τσίπρας ΚΩΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ»

Απρόκλητη επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ καταγγέλλει ότι δέχθηκε δημοσιογράφος, που κάλυπτε τα επεισόδια που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Ο Τάσος Ασλανίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook περιγράφει ότι ενώ κάλυπτε τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ, διαπίστωσε ότι ένας από τους αστυνομικούς διμοιρίας από την Αθήνα απαντούσε στις ύβρεις των διαδηλωτών και έκανε «παρατήρηση» στον επικεφαλής.
Ομως, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, δέχθηκε επίθεση από δύο αστυνομικούς.
 «Με έπιασαν από τον λαιμό και προσπαθούσαν να μου κόψουν την αναπνοή», αναφέρει χαρακτηριστικά. Οταν ζήτησε τα στοιχεία εκείνων που βιαιοπράγησαν εναντίον του, δέχθηκε νέα επίθεση από την πλειοψηφία των μελών της διμοιρίας, σύμφωνα με τον ίδιο.
Ο δημοσιογράφος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, με τον δικηγόρο του, και υπέβαλε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης και του διοικητή της διμοιρίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival, στην οποία εργάζεται.
Στην ανάρτηση του ο Τάσος Ασλανίδης γράφει:
Πριν από λίγη ώρα και ενώ κάλυπτα το ρεπορτάζ των επεισοδίων έξω από τη ΔΕΘ δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς των ΜΑΤ. Εξηγώ τον λόγο της επίθεσης: Νωρίτερα ένας από τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης διμοιρίας απαντούσε στις ύβρεις διαδηλωτών λέγοντας: Καλά σας γαμάει ο Τσίπρας κωλοβούλγαροι. Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη διμοιρία ανήκει στη δύναμη των Αθηνών και δρούσε υπό τις εντολές του αξιωματικού των ΜΑΤ εξ Αθηνών, κ. Τσίρου.
Πλησίασα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και του είπα ότι θα ήταν καλό να μην απαντά στις προκλήσεις των διαδηλωτών με ρατσιστικές ατάκες. Όπως φάνηκε δεν του άρεσε η παρατήρησή μου. Μόλις με βρήκε μόνο μου, στο σκοτάδι, κάτω από το λευκό πύργο μου επιτέθηκε από κοινού με έναν ακόμη συνάδελφο του. Με έπιασαν από το λαιμό και προσπαθούσαν να μου κόψουν την αναπνοή.
Αντέδρασα ζητώντας τα στοιχεία των αστυνομικών που βιαιοπράγησαν εναντίον μου. Δέχτηκα νέα επίθεση από την πλειοψηφία των μελών της διμοιρίας. Ζήτησα από τον κ. Τσίρο να πράξει τα νόμιμα. Με εκφράσεις πεζοδρομίου απείλησε τόσο εμένα όσο και τους πολίτες που έσπευσαν να καταγράψουν με τα κινητά τους την επίθεση σε βάρος μου. Δεν με τρομάζουν οι τραμπούκοι. Με τρομάζει ο φασισμός της Κυβέρνησης και των οργάνων της. Η κοινωνία πρέπει να αντιδράσει.
Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία ξέρει να διώχνει τις χούντες. Θα το κάνει σύντομα. Όσο για τα «παλικάρια» που μου επιτέθηκαν στο σκοτάδι έχω να πω ότι υπάρχουν αστυνομικοί που τιμούν το εθνόσημο και αστυνομικοί που ντροπιάζουν την Αστυνομία.
Πριν από λίγη ώρα και ενώ κάλυπτα το ρεπορτάζ των επεισοδίων έξω από τη ΔΕΘ δέχτηκα επίθεση από αστυνομικούς των ΜΑΤ. Εξηγώ τον λόγο της επίθεσης: Νωρίτερα ένας από τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης διμοιρίας απαντούσε στις ύβρεις διαδηλωτών λέγοντας: Καλά σας γαμάει ο Τσίπρας κωλοβούλγαροι. Διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη διμοιρία ανήκει στη δύναμη των Αθηνών και δρούσε υπό τις εντολές του αξιωματικού των ΜΑΤ εξ Αθηνών, κ. Τσίρου. Πλησίασα τον συγκεκριμένο αστυνομικό και του...
Δείτε περισσότερα

873