> Voliotaki: AXIΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ πρός ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ: "Είσαι ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, του ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ της ΧΩΡΑΣ"

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

AXIΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ πρός ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ: "Είσαι ο ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, του ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ της ΧΩΡΑΣ"

ΔΗΛΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

«Έσπασε» την απόμονωσή του, οικειοθελή, κατά τον ίδιο, αναγκαστική, με εντολή του λαού, στην πραγματικότητα, ο επονομαζόμενος και Πάνος της…σιωπής για να μας πει ότι η κοινωνία τού χρωστάει, έστω και κάτι λίγα (ανάλογα με το πολιτικό του ανάστημα;) και ότι βλέπει το μέλλον να έρχεται, χωρίς αδιέξοδα, κηλίδες, κουκούλες και Δήμιους!...

Όλα αυτά ο πιο πιστός υπηρέτης, τοπικά, του πιο σάπιου πολιτικού
συστήματος της χώρας, που την έχει οδηγήσει στη σημερινή κατάντια, με μεγάλα τμήματα τη κοινωνίας εξαθλιωμένα, με την ανεργία να καλπάζει και τα «λουκέτα» να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Αυτό ναι, του αναγνωρίζουμε κι εγώ και όλοι οι πολίτες, άλλωστε γι αυτές τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στο σύστημα ο ίδιος και η παρέα του ανταμείφθηκαν αδρά με καλά αμειβόμενες «καρέκλες» επί δεκαετίες ολόκληρες.

Δεν θα σχολιάσω βέβαια τα αλλεπάλληλα ψεύδη (πχ. ΕΣΠΑ) και την αρρωστημένη, σε βάρος μου, εμμονή του, αλλά θα τον καλέσω, και πάλι, μια και βγήκε από την… σιωπή να δώσει μια απάντηση στα όσα, διόλου τιμητικά και επαινετικά, του καταλογίζει για τη δημαρχία του ο διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου , κ. Νίκος Ηλιού.

Μέχρι να απαντήσει, λοιπόν, όχι σε μένα, αλλά στην κοινωνία, μπορεί να ακίζεται με περίσσιο ναρκισσισμό. Υπάρχουν πρόθυμοι αυλικοί να τον ακούσουν και να τον συμμεριστούν.

Η κοινωνία πάλι όχι. Περιμένει από τον ευρισκόμενο σε στερητικό σύνδρομο εξουσίας επαγγελματία της πολιτικής και σωτήρα της πόλης πειστικές απαντήσεις.