> Voliotaki: ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ .....ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ .....ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!

Άκρως ειρωνική, και συνάμα διδακτική, η απάντηση των υπευθύνων του «ΒΟΛΟΣ» ΝΠΣ στις ανακοινώσεις και τα σχόλια περί διάλυσης της…ομάδας, μετά την εμφάνιση και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του μεγαλοπαράγοντα Τζήμα!!! 
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ομάδας του «ΒΟΛΟΣ» αναφέρονται τα εξής:

Διαβάζοντας τα διάφορα κακεντρεχή σχόλια από τα γνωστά ΜΜΕ, που αφορούν την ομάδα μας, και τις νέες ηρωικές εφόδους των διοικήσεων της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου που περιφέρονται στα Πρωτοδικεία ανά τη χώρα μήπως και διασώσουν κάτι από όλα όσα, δηλαδή τα πάντα, χάνουν μέσα στα γήπεδα, δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Από τη μια δυο ομάδες με ιστορία, οι διοικήσεις των οποίων όχι μόνο δεν σέβονται την ιστορία τους, αλλά αντίθετα με τις πράξεις τους τις προσβάλλουν, και με τις οποίες σύντομα θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης, και από την άλλη μια ομάδα δημοσιογράφων – οπαδών, σαν το Δημητράκη το Τζίλη, το λογιστή, που δεν χορταίνουν τις ποδοσφαιρικές «σφαλιάρες» και αναζητούν και άλλες.

Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τους δώσουμε όσες επιθυμούν, είτε στις δικαστικές αίθουσες, είτε στους αγωνιστικούς χώρους. Μόνο να προσέξουν γιατί με όλα αυτά τα αστεία που ασχολούνται, έχουν χάσει το στόχο που πλέον είναι Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ τους στην κατηγορία. Ας συνέλθουν όσο είναι καιρός και ας ασχοληθούν με τις ομάδες τους πριν η ιστορία γίνει…τραγωδία!