> Voliotaki: ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ στην αποθήκη που νοίκιασε - Τον βρήκαν ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ σε δοκάρι!

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ στην αποθήκη που νοίκιασε - Τον βρήκαν ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ σε δοκάρι!

Ανατριχιαστικές εικόνες μέσα στην αποθήκη που έβαλε τέλος στη ζωή του ο αυτόχειρας. Στα χέρια της αστυνομίας οι πρώτες καταθέσεις...

Με τραγικές ειδήσεις ξεκίνησε η ημέρα στο Αγρίνιο. Tην ώρα που 67χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αυτοπυρπολούμενος στον Άγιο Κωνσταντίνο, ένας ακόμη αλλοδαπός προέβη στο απονενοημένο διάβημα σε άλλο σημείο της πόλης, στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, 60χρονος Αλβανός βρέθηκε γύρω στις 10.00 το πρωί, από οικείους του κρεμασμένος από σκοινί σε δοκάρι οροφής αποθήκης που βρίσκεται σε αγρόκτημα στα όρια της πόλης και την οποία είχε νοικιάσει ο αυτόχειρας.

Ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Αυτοπυρπολήθηκε στην είσοδο του σπιτιού του

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί έξω από κατοικία στο δρόμο επί της οδού Σαλαμίνας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Πληροφορίες φέρουν 67χρονο άνδρα να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αυτοπυρπολούμενος, αφού πρώτα περιλούστηκε με βενζίνη.

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από περίοικους με μία γειτόνισσα να σπεύδει και σοκαρισμένη να σβήνει τη φωτιά με ένα λάστιχο νερού.




Ενημερώθηκε άμεσα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική που έσπευσε με δύο οχήματα και πέντε άνδρες συνδράμωντας στην μεταφορά καθώς η φωτιά είχε σβήσει. 

Φέροντας καθολικά εγκαύματα ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.

Πηγή: agrinionews.gr