> Voliotaki: ΛΟΝΔΙΝΟ: Συναγερμός έξω από το Κοινοβούλιο...

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΛΟΝΔΙΝΟ: Συναγερμός έξω από το Κοινοβούλιο...

Λονδίνο: Συναγερμός έξω από το Κοινοβούλιο: Πολίτες φώναζαν, «κρατά μαχαίρι-μαχαίρι!»
Πολίτες φώναζαν, «κρατά 
μαχαίρι-μαχαίρι!»
Δειτε φωτογραφίες



Νέος συναγερμός στο Λονδίνο, έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν... έντρομοι πολίτες φώναξαν, αιφνιδίως, δυνατά, «άντρας κρατά μαχαίρι-μαχαίρι-μαχαίρι!», τραβώντας την προσοχή της αστυνομίας που περιπολούσε στην περιοχή. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τις βρετανικές αρχές ένας ύποπτος άντρας, ηλικίας 30 ετών, που φέρεται να κρατούσε μαχαίρι, εξουδετερώθηκε άμεσα. 

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι εξουδετερώθηκε με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, προκειμένου να σταματήσουν τη  δράση του ύποπτου άντρα. 

Ο άντρας συνελήφθη από τρεις αστυνομικούς, την ώρα που άλλοι τέσσερις προσπαθούσαν να αποκλείσουν την περιοχή από τους περαστικούς. 

Ο 30χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την περιοχή, όταν οδηγήθηκε από τις αρχές σε περιπολικό. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11:10 το πρωί, τοπική ώρα. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία το συμβάν φέρεται να έχει λήξει και πιθανότατα, δεν σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα. 

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση έξω από την πύλη του Αγίου Στεφάνου και οι πόρτες του Παλατιού του Γουέστμινστερ έκλεισαν για λόγους ασφαλείας, καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης. 

Η υπηρεσία ασφαλείας του Κοινοβουλίου έχει ζητήσει από όσους βρίσκονται στο κτήριο να παραμείνουν στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων. 

Ο ύποπτος άντρας την ώρα που συλλαμβάνεται από τρεις αστυνομικούς
 

Συναγερμός έξω από Παλάτι του Γουέστμινστερ