> Voliotaki: «ΒΡΑΖΟΥΝ» κατά ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ στη ΝΔ...

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

«ΒΡΑΖΟΥΝ» κατά ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ στη ΝΔ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικήτας Κακλαμάνης Στο στόχαστρο πολλών «μητσοτακικών», αλλά και στελεχών που ανήκουν στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει βρεθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης. 
Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής έχει επιλέξει πολλές φορές να διαφοροποιηθεί από την δημόσια γραμμή που χαράσσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να λέει τα... δικά του, ενώ γενικώς αποφεύγει να υιοθετεί

τους υψηλούς τόνους του κόμματός του κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Neo πληροφορείται πως για αρκετούς «γαλάζιους» το ποτήρι... ξεχείλισε από προχθές, καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής αποδόμησε πλήρως την... αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ: 

μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν δεύτερο κόμμα, αλλά «τα ποσοστά του δεν είναι τόσο χαμηλά όσο δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», ενώ ταυτοχρόνως αναγνώρισε ότι το κυβερνών κόμμα «εκφράζει την Κεντροαριστερά». 

Πάντως, ο ίδιος ο Κακλαμάνης ξεκαθαρίζει στους συνομιλητές του πως προφανώς δεν σκοπεύει να υπονομεύσει την γραμμή της ηγεσίας του κόμματος, αλλά ταυτοχρόνως θα λέει την γνώμη του όποτε και όπως θέλει.

 matrix24.gr