> Voliotaki: Σημείωση για το νερό της Δράκειας

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σημείωση για το νερό της Δράκειας

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Έχει καταντήσει γραφικό, το να έρχεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή η ΔΕΥΑΜΒ και να προσπαθεί να μας πείσει ότι το νερό που καταναλώνουμε, το νερό με το οποίο μεγαλώσαμε εμείς, οι γονείς μας αλλά και γενεές επί γενεών στο παρελθόν, είναι ακατάλληλο για χρήση και πως θα έρθουν αυτοί να μας σώσουν, χλωριώνοντάς το ή κάνοντας οποιαδήποτε άλλη "παρέμβαση" νομίζουν ότι μας χρειάζεται!


Δε σας πιστεύουμε κύριοι, έχετε καταντήσει γραφικοί, κοντεύετε να καταντήσετε κιτς, θα έλεγα με τις αερολογίες και τις "επιστημονικές¨σας εξυπνάδες.

Ποιος μας διασφαλίζει ότι δεν έχετε κάνει εσείς ατασθαλία στα δείγματα που πήρατε; Ποιες διαδικασίες τηρήθηκαν; Γιατί έρχεστε απροειδοποίητα και παίρνετε δείγματα χωρίς επίβλεψη, αν δεν έχετε πονηρές και ύποπτες επιδιώξεις;

Το ίδιο σκηνικό παίζεται χρόνια τώρα. Παίρνετε δείγματα εσείς και τα βγάζετε "βρώμικα" παίρνουμε δείγματα εμείς και μας λένε πως είναι πενντακάθαρα! Τελικά τι συμβαίνει; Ποιος πάει να κοροϊδέψει ποιον?

Στόχος σας αποκλειστικός είναι να "βάλετε χέρι" στο νερό του χωριού μας και τίποτε περισσότερο. Για αυτό και κάνετε ότι κάνετε και γι αυτό θα βρείτε για άλλη μια φορά απέναντί σας όλο το χωριό, ενωμένο και αποφασισμένο να σας αντιμετωπίσει.

Δε μας φοβίζουν οι "τρομερές" ανακαλύψεις και ανακοινώσεις σας, απλά γιατί δεν σας πιστεύουμε! Εμείς θα συνεχίσουμε να καταναλώνουμε το ίδιο πεντακάθαρο νεράκι που καταναλώναμε τόσα χρόνια, το νεράκι με το οποίο μεγαλώσαμε κι εσείς μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι θέλετε.

Αν φοβάστε να το πιείτε, μην έρχεστε στο χωριό να πάρετε, κι αν έρθετε, πιείτε εμφιαλωμένο, έχει εγγυημένα πολύ περισσότερα μικρόβια από το δικό μας γάργαρο νεράκι. (αυτό όμως είναι επώνυμο, οπότε δεν το εξετάζει κανένας)

Κλείνοντας, σας καλώ να σταματήσετε αυτή την κωμωδία που παίζετε για χρόνια τώρα και να σεβαστείτε τους κατοίκους των χωριών του Πηλίου.

Δήμος Βόλου, δεν είναι μόνο η πόλη του Βόλου.

Ένας κάτοικος της Δράκειας