> Voliotaki: «Ένα όμορφο ΑΓΟΡΙ με μια εμφανίσιμη ΜΑΜΑ»...

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

«Ένα όμορφο ΑΓΟΡΙ με μια εμφανίσιμη ΜΑΜΑ»...


Το σεξιστικό σχόλιο του Μπε-
ρλουσκόνι για τον Μακρόν και 
την Τρονιέ...


Ο Σίλβιο Μπελουσκόνι, ο ηγέτης που έγινε διάσημος για την σκανδαλώδη συμπεριφορά του και τα οργιώδη πάρτι του με νεαρές γυναίκες προχώρησε σε ένα τουλάχιστον απρεπές και σεξιστικό σχόλιο για το νέο γάλλο πρόεδρ και τη σύζυγό του.  

Τι είναι ο Μακρόν κατά τον Μπερλουσακόνι; «Ένα 39χρονο, όμορφο αγόρι με καλή εργασιακή εμπειρία και μια εμφανίσιμη μαμά που τον κρατούσε από το χέρι από όταν αυτός ήταν ακόμα παιδί». 

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή σχέση με μια γυναίκα 49 χρόνια μικρότερή του και που στα 80 του χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με νεαρά κορίτσια στα πάρτι «μπούγκα-μπούγκα». 

Το σχόλιο έγινε κατά την επίσκεψη του Μπερλουσκόνι στην πόλη Μόντσα, στη βόρεια Ιταλία, σε εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας του δημάρχου που προέρχεται από το κόμμα «Forza Italia».   

Το χονδροειδές και σεξιστικό σχόλιό του Μπερλουσκόνι προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων με τα γαλλικά μίντια να το τονίζουν σε παραλληλισμό με το παρελθόν του και να τον χαρακτηρίζουν ακόμη και γραφικό υπενθυμίζοντας και άλλες σεξιστικές και ατυχείς εκφράσεις του.