Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΑΓΡΙΑ επίθεση συνεργάτη Ρ.Τ.Ερντογάν για την ΕΛΛΑΔΑ: «Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ούτε ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»!

Το όνομά του είναι Αμπντουραχμάν Ντιλιπάκ και ως επάγγελμα δηλώνει… αρθρογράφος. 
Στην πραγματικότητα όμως ανήκει στο στενό κύκλο του Τούρκου προέδρου, ενώ κατά καιρούς εμφανίζεται ως σύμβουλός του σε θέματα πολιτισμού και απηχεί φυσικά τις απόψεις του προϊσταμένου του.
Σε άρθρο του που δημοσίευσε πρόσφατα και αναφέρουν τα tourkikanea.gr το συγκεκριμένο άτομο βγάζει «χολή» για την Ελλάδα και...
ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει προσπαθώντας με κάθε ψεύδος και με… βαθιά -τουρκική- «ιστορική γνώση» να παρουσιάσει το άσπρο-μαύρο όπως άλλωστε Τούρκοι ιστορικοί έχουν κάνει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν.
Η αναδημοσίευση των απόψεών του δεν έχει να κάνει με διαφήμιση του συγκεκριμένου άτομου ούτε για διασπορά της τουρκικής προπαγάνδας. Πρόκειται για ένα δείγμα του πόσο ο Ελληνικός Πολιτισμός πραγματικά «τραυματίζει» όσους λαούς δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα στο συγκεκριμένο τομέα, αντιλαμβανόμενοι την κατωτερότητά τους. Έστω και μέσα από αυτά τα ψεύδη.
Διαβάστε τι έγραψε ο περίφημος αυτός αρθογράφος:
«Ότι μένει αν βγάλεις από το Medeniyet, αυτό είναι και αυτό που λένε ¨Ελληνικός Πολιτισμός¨ (σχ. μεταφρ: Αυτό που εννοεί είναι πως ελληνικός πολιτισμός=καθάρματα !!)
Εγώ δήλωσα πως ο χριστιανισμός δεν είναι θεϊκή θρησκεία και κάποιοι τότε με κορόιδεψαν. Η religio που λέγεται χριστιανισμός γεννήθηκε 50 έτη μετά από την γέννηση του προφήτη Χριστού.
Σύμφωνα με την ισλαμική πίστη, δεν υπάρχουν διαφορετικές θρησκείες για κάθε προφήτη που έρχεται. Υπάρχει μια μόνο θρησκεία και αυτή είναι η ¨θρησκεία του Αλλάχ¨. Υπάρχουν οι προφήτες του και τα βιβλία τους. Το βιβλίο που ήρθε στον προφήτη Χριστό είναι το ¨Ευαγγέλιο¨. Και αυτό πήρε την σημερινή μορφή του 3 αιώνες αργότερα στην Νικομήδεια.
Έτσι είναι και ο Έλληνας, δεν υπάρχει ούτε Έλληνας, ούτε ελληνικός πολιτισμός. Υπάρχουν οι Ίωνες λαοί. Η περιοχή στην οποία ζούνε οι λαοί αυτοί λέγεται Ιωνία. Η Ιωνία αποτελείται από την Κρήτη και την Πελοπόννησο.……….
Η Δύση χρειαζόταν μια ρίζα για τον εαυτό της και την ονόμασε ¨Ιουδαιο-ελληνική¨… Στην Ιουδαία πρόσθεσαν και την Αίγυπτο
Στο αποκαλούμενο ελληνικό έθνος πρόσθεσαν Ρωμιούς, Θράκες, Μακεδόνες και ότι άλλο βρήκαν…
Ευρώπη και Παρίσι προσπαθούν να αυτοπροσδιοριστούν διαμέσου αυτού που ονομάζουν ελληνική μυθολογία…. Στην πραγματικότητα αυτό που λένε ελληνική μυθολογία είναι παραμύθια της Βαβυλωνίας και του όρους Καφ.…………..
Για παράδειγμα οι πρώτοι ολυμπιακοί αγώνες δεν έγιναν στην Αθήνα αλλά στο Χατάι… Η φιλοσοφική σχολή του Αριστοτέλη ήταν στο Σέρικ της Αττάλειας. Ο Πλάτων καταγόταν από το Τσανάκκαλε…………….
O ελληνικός πολιτισμός είναι ο πολιτισμός της κλοπής και της λογοκλοπής».