> Voliotaki: Ξέσπασε η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Είσαι ΧΥΔΑΙΟΣ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ!

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ξέσπασε η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Είσαι ΧΥΔΑΙΟΣ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ!

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της» αναφέρει η οργισμένη ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη!
O υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ερωτηθείς για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την εξαίρεση της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από την Εξεταστική για την Υγεία, υποστήριξε: «Βάλτε και την περίοδο, όπου θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη.
μητέρα τους για το Μαρίκειο. Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος».
«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του» αναφέρει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπληρώνει: «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».
«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε η κ.Μπακογιάννη.
«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτάται η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.