> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα για Μπεσίκτας

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα για Μπεσίκτας

Ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με τα περισσότερα «ζευγάρια» να είναι ακόμη «ανοιχτά». 
Ξεκάθαρο το προβάδισμα για τον Άγιαξ (2-0 στο πρώτο ματς επί της Σάλκε), θα πρέπει να «ιδρώσουν» τα φαβορί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λυών και Θέλτα στα άλλα τρία ματς. 
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άσσος με κάλυψη στην Πόλη
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Λυών, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα). Σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση, η Λυών κατόρθωσε να φτάσει στην ανατροπή κόντρα στην Μπεσίκτας. Καταφανώς ανώτεροι οι Γάλλοι, ανέβασαν στροφές μετά το 0-1 του Μπάμπελ στο 15’, είχαν πολλές ευκαιρίες και δοκάρι. Τελικά, έφτασαν στην ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρη στα γκολ των Τολισό και Μορέλ και πήραν αυτό που άξιζαν. 

Οι Τούρκοι στηρίζουν πολλά στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχουν κρύψει τη φιλοδοξία τους για συμμετοχή στον τελικό, στην «καυτή» έδρα τους μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Στο ίδιο μοτίβο βρίσκεται και η Λυών, που θέλει να σώσει τη σεζόν μέσω της Ευρώπης, έδειξε τις δυνατότητες της στον προηγούμενο γύρο, όπου απέκλεισε τη Ρόμα. Θεωρούμε πιθανή τη νίκη των Τούρκων και πάμε με το 1 DNB.

Μπορεί τη νίκη η Σάλκε
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σάλκε – Άγιαξ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.98. Ο «Αίαντας» ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι Ολλανδοί έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν σε πολύ μεγάλο σκορ, έβγαλαν πολλές μεγάλες φάσεις ακόμη και μετά το 2-0, όμως έπεσαν πάνω στον γκολκίπερ Φέρμαν. 

Η Σάλκε θα έχει ξανά αρκετές απουσίες, όμως εντός έδρας αποδίδει σαφώς καλύτερα, συνήθως σκοράρει αρκετά και έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα σε ολλανδικές ομάδες (3/3 νίκες με διαφορές τριών γκολ). Το κίνητρο των Γερμανών είναι υψηλό, μιας και στην Μπουντεσλίγκα τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, τη στιγμή που ο Άγιαξ παραμένει στο «κυνήγι» του τίτλου στην Ολλανδία. Πάμε με τη νίκη της Σάλκε.

Βγάζει αντίδραση ο Παναθηναϊκός
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, όπου επιλέγουμε το -4.5 του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, με τους πράσινους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο έπειτα απ’ την ήττα 58-71 στο ματς της Τρίτης. 

Τραγικό το «τριφύλλι» στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, ουσιαστικά σταμάτησε να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο και επέτρεψε στους Τούρκους να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, που τους προσφέρει πλέον το πλεονέκτημα έδρας. Μέχρι το «χάλι» του δευτέρου ημιχρόνου προχθές, ο Παναθηναϊκός κρατιόταν στο προβάδισμα με τα δύσκολα σουτ των Τζέιμς και Ρίβερς, όταν αυτά δεν μπήκαν η επίθεση της ομάδας δυσλειτούργησε και η εξαιρετική άμυνα της Φενέρ έγειρε την «πλάστιγγα». Θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, με την ώθηση του γεμάτου ΟΑΚΑ πάλι απόψε θα πάρει πάλι προβάδισμα και με το προχθεσινό μάθημα θα αντιδράσει καλύτερα. Λόγω ανάγκης και έδρας θα πάμε με το -4.5 του Παναθηναϊκού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.