> Voliotaki: Άρθρο κατά του... απαίδευτου Έλληνα δημοσιογράφου

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Άρθρο κατά του... απαίδευτου Έλληνα δημοσιογράφου

Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τα ελληνικά ΜΜΕ για συνενοχή στη... διαιώνιση της κρίσης! 

Ο Έλληνας εκδότης, αρθρογράφος, αναλυτής, δημοσιογράφος –με δυο λέξεις τα ελληνικά ΜΜΕ– φταίνε για τη διαιώνιση της οικονομικής κρίσης! 
Προσέξτε: η ευθύνη δεν αποδίδεται (θα δούμε πιο κάτω από ποιον) στα Μέσα επειδή στήριξαν τα μνημόνια, καλλιέργησαν τον φόβο, πριμοδότησαν τον πανικό, αλλά επειδή η τακτική τους συντελεί στο να παρατείνεται...

για την Ελλάδα η «προσαρμογή πέρα από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωζώνης». Το άρθρο-καταπέλτης κατά του απαίδευτου Έλληνα δημοσιογράφου έχει τίτλο «Συνεργοί στο έγκλημα» / «Ο καταστροφικός ρόλος των ελληνικών ΜΜΕ στην παράταση της οικονομικής κρίσης και προσαρμογής» και δημοσιεύεται στο huffingtonpost.gr (δημοσιεύτηκε σε Μέσον του εξωτερικού πέρσι, αλλά επικαιροποιήθηκε -άγνωστο γιατί- μόλις τώρα από την ελληνική Huffington Post.  Αρθογράφος είναι.. ο κ. Θάνος Κατσάμπας που μας συστήνεται στο σάιτ ως «Non-Resident Senior Fellow στο Atlantic Council», αλλά σημασία έχει η συνέχεια του τίτλου: «Πρώην Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής στο ΔΝΤ». Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ ο κ. Κατσάμπας, αλλά εξακολουθεί να είναι διαπρύσιος κήρυκας των θέσεων του Ταμείου , παρακάμπτοντας στην αρθρογραφία του τα λάθη τού ΔΝΤ τα οποία έχουν αναγνωριστεί από το ίδιο.
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)