> Voliotaki: ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΒΟΜΒΑ για τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την σέξι ηθοποιό Τζίνα Αλοιμόνου! Στόματα ερμητικά κλειστά ΑΛΛΑ… (ΦΩΤΟ)

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΖΥΓΙΟ – ΒΟΜΒΑ για τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την σέξι ηθοποιό Τζίνα Αλοιμόνου! Στόματα ερμητικά κλειστά ΑΛΛΑ… (ΦΩΤΟ)

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο θέλει Κυριακάτικο δημοσίευμα την ηθοποιό και τον επιχειρηματία-Τα δικηγορικά γραφεία και οι προσπάθειες εκτόνωσης.
Λένε ότι στην ζωή ενίοτε παίρνεις αυτό που σου αξίζει, κάτι που στην περίπτωση της κ. Τζίνας Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη ισχύει απόλυτα όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει πολύ καλά.
Η γοητευτική ηθοποιός – και μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής show biz – γνώρισε την απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπο επιχειρηματία του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη.
Μαζί του έγινε μητέρα τεσσάρων παιδιών, μαζί του έζησε πάρα πολλές όμορφες στιγμές, όμως επειδή τίποτε δεν κρατάει για πάντα, μαζί του έμελλε σύμφωνα  με τα όσα ψιθυρίζονται έντονα εδώ και καιρό να βιώσει και την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο τους.
Μια κρίση που έφερε μαύρα σύννεφα πάνω από μια μέχρι πρότινος ευτυχισμένη σχέση λένε οι πληροφορίες που διαχέονται εντός και εκτός των κοσμικών σαλονιών του Ψυχικού και της Ηρώδου Αττικού.
Παρόλο που η ίδια διαψεύδει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τα περί διαζυγίου-κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού τίποτε δεν είναι οριστικό ακόμη-έχει ήδη επισκεφθεί προ μηνών όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να δει ποιο είναι το καταλληλότερο για να αναλάβει την υπόθεσή της, ζητώντας απόλυτη εχεμύθεια.
Είναι άγνωστο αν έχει καταλήξει σε κάποιο, η αν μετά τα μαύρα σύννεφα επήλθε η ηρεμία στην οικογενειακή της στέγη, μετά την επιστροφή της οικογένειας στην Ελλάδα.
Η μετοίκηση του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους προ διετίας στο ειδυλλιακό Κονέκτικατ των ΗΠΑ, τελείωσε το περασμένο φθινόπωρο και πλέον έχουν σαν βάση τους την Αθήνα, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν γραφτεί το περασμένο Φθινόπωρο.
Κανείς πλην των δυο τους δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει συμβεί μετά από δέκα χρόνια γάμου στο λαμπερό ζευγάρι, η κατά πόσο η κρίση θα ξεπεραστεί και το διαζύγιο που κάποιοι βλέπουν προ των πυλών, θα αποφευχθεί.
Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές κρατούν το στόμα τους κλειστό και ελάχιστοι πολύ δικοί τους άνθρωποι γνωρίζουν για την κρίση και τα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους.
Έναν γάμο που συζητήθηκε έντονα όταν έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2006, στο ειδυλλιακό Island, με καλεσμένους ηχηρά ονόματα του επιχειρείν…
Το κορίτσι που τα ήθελε όλα
Η κ. Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο, χαρίζοντας κάποιες εκρηκτικές πόζες, ειδικά στο περίφημο dvd που είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό «Nitro». Εκεί όπου εμφανιζόταν ολόγυμνη να τρέχει στην Ομόνοια νύχτα, αφήνοντας άφωνους τους λίγους τυχερούς που έπεσαν εντελώς τυχαία στην σκηνή.
Με σπουδές πάνω στην Ιστορία της Τέχνης στο Παρίσι, η γοητευτική Τζίνα με καταγωγή από την Καλαμάτα λάτρεψε την υποκριτική στην οποία την μύησε ο πρώτος της μέντορας, Πέρης Μιχαηλίδης.
Ο πολύ καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης έβαλε τις βάσεις για να πάρει η Τζίνα Αλιμόνου τους πρώτους ρόλους της, ενώ ήταν κοινό μυστικό στον χώρο ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.
Η σχέση τους τελείωσε, λίγο καιρό αφού γνώρισε τον Δημήτρη Αποστόλου, ο οποίος πίστεψε ακόμη περισσότερο στο ταλέντο της, δίνοντάς της ρόλους όπως αυτόν της Ιταλίδας καλλονής στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».                             
Η σχέση τους δεν θα μείνει στα επαγγελματικά, αλλά θα περάσει πολύ γρήγορα σε προσωπικό επίπεδο, με ένα πολυσυζητημένο ειδύλλιο, το οποίο έφτασε κυριολεκτικά, μια ανάσα πριν από τον γάμο.
Έναν γάμο που δεν έγινε ποτέ, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι είχε ετοιμάσει το σπίτι που θα έμενε αλλά και τα προσκλητήρια!
Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φίλους τους με την Τζίνα να εξαφανίζεται και τον Αποστόλου να ξεπερνά σταδιακά το τέλος της σχέσης τους.
Λίγο καιρό αργότερα, γίνεται γνωστό ότι η Τζίνα Αλιμόνου, είναι πλέον η νέα σύντροφος του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη, στον οποίο βρήκε τον μεγάλο έρωτα που πάντα περίμενε στην ζωή της.
Κάτι που φάνηκε αφού μαζί του έκανε τέσσερα παιδιά και έζησε ευτυχισμένες στιγμές για δέκα χρόνια, στιγμές που όλοι οι δικοί τους άνθρωποι θέλουν να επιστρέψουν για το ζευγάρι, ευχόμενοι τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί να μην μετατραπούν σε σφοδρή καταιγίδα…