> Voliotaki: ΖΗΤΕΙΤΑΙ – ΓΝΗΣΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ – ΓΝΗΣΙΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Του Γιάννη Γεροκώστα

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: (ή έν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή)

(Ανησυχώ από την περιθωριοποίηση μεγάλων κοινωνικών στρωμάτων...ίσως έχουμε την έλευση ενός νέου Μάρξ) Χένρυ-Κίσσιγκερ.

Αν δεν υπήρχε θεός θα΄ πρεπε να τον ανακαλύψουμε (Σολτζενίτσιν) αν δεν υπάρχει γνήσια αριστερά,
ιδιαίτερα σήμερα στην πιο δύσκολη καμπή της ανθρώπινης κοινωνίας θα πρέπει επειγόντως να την ανακαλύψουμε .

 Όπως διαφαίνεται στην εποχή της παγκοσμιοποίησης όλοι οι λαοί σχεδόν τον κάθε θεό τους τον αντικατέστησαν ηθελήμενα ή αθέλητα , με μία τριαδική ομούσιο και αχώριστο θεότητα . Πατήρ (καπιταλισμός) ,

Υιός (νεοφιλελευθερισμός) και άγιον πνεύμα (cia americana). Επειδή όμως αγνοήσαμε ή μας το απέκρυψαν επιμελώς , ότι ή συγκεκριμένη θεότητα ρίχνει κεραυνούς όπως ο θεός Δίας που μπορεί να κατακαύσουν ότι ανθρώπινο ,καθώς επίσης διαθέτει ασκό με ανέμους όπως ο θεός Αίολος που μπορεί να μας παρασύρουν στο γκρεμό , τώρα λοιπόν όπου με τον πιο πειστικό τρόπο τα ζούμε όλα αυτά , ψάχνουμε απεγνωσμένα το αντίπαλο δέος για να μας σώσει και δεν μπορεί να είναι άλλο από μία Γνήσια Αριστερά .

Όταν όμως λέμε γνήσια αριστερά απορρίπτουμε μετά βδελυγμίας την πανσπερμία των αριστερών ομοιωμάτων της…ραπτικής διαλέκτου* και εννοούμε τον υπερασπιστή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , των θεμελιωδών αξιών της ανθρώπινης κοινωνίας , της ελευθερίας , της ειρήνης των δικαίων ανθρωπίνων δικαιωμάτων , της γνήσιας Δημοκρατίας.

Η γνήσια αριστερά είναι ανθρωποκεντρική έχει αξίες και αρχές απορρίπτει ασυζητητί την εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο , κάτι που πράττει σήμερα ο καπιταλισμός .Ο γνήσιος αριστερός άνθρωπος σέβεται τα δικαιώματα των άλλων και εκείνων που κατέκτησαν οι πρόγονοι του , είναι υπερασπιστής των αδυνάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης .

Υπάρχει λοιπόν γνήσια αριστερά σήμερα ώστε να αλλάξει την πορεία του τιτανικού όπου με μόνιμα την πυξίδα προς το βόρειο νεοφιλελεύθερο πολιτικό σέλας οδηγείται από την ολιγαρχική απάνθρωπη συμμορία της παγκοσμιοποίησης ,ασφαλώς και δυστηχώς ΟΧΙ. Μπορεί όμως να δημιουργηθεί τώρα πριν είναι πολύ αργά, ασφαλώς και ευτυχώς ΝΑΙ.

 Η σημερινή αριστερά είναι για γέλια και για κλάματα χρησιμοποιείται σαν κλόουν στο νεοφιλελεύθερο πολιτικό τσίρκο , έχει χάσει την αξιοπιστία της με τις παρά φύσει πολιτικές συνευρέσεις , ξεστράτισε από την βασική της πορεία , απομακρύνθηκε από τον άνθρωπο , αποδυναμώθηκε και γελοιοποιήθηκε , έγινε χίλια αριστερά ρετάλια με γελοίες ιδεολογικές διαφοροποιήσεις.

Χρησιμοποιείται έτσι σαν ψιλοκομμένο κρεμμύδι στην νεοφιλελεύθερη πολιτική σούπα Για του λόγου το αληθές έχουμε λοιπόν:…λίγη υπομονή όμως.

Την ιστορική αριστερά με κομμουνιστική προέλευση, την Δημοκρατική αριστερά ,την σύγχρονη αριστερά , την φιλελεύθερη αριστερά, την κινηματική αριστερά ,την προοδευτική αριστερά, την δογματική αριστερά, την μεταρρυθμιστική αριστερά, την υπεύθυνη αριστερά, την αριστερά της ευθύνης (υπονοώντας ότι οι άλλες είναι της ανευθυνότητας ), την ανήσυχη αριστερά (του κολοσσιαίου πολιτικού ανδρός Μπίστη) την πλουραρική αριστερά, την ριζοσπαστική αριστερά, την ανανεωτική αριστερά, την μετασοσιαλιστική αριστερά, την βαθιά αριστερά την ευρωπαϊκή αριστερά, την κοινωνική αριστερά,  την πατριωτική αριστερά, την αριστερή πρωτοβουλία,  την αριστερά της οικολογίας και ούκ έσται τέλος.

 Ίσως στο μέλλον έχουμε αριστερά της ομοφυλοφιλίας ,αριστερά της ψευδολογίας,αριστερά της αριστοκρατίας (χαβιαριού) κλπ.Σίγουρο όμως είναι ότι όλες οι υπάρχουσες αριστερές ανήκουν στην ομοσπονδία , της ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , συνομοσπονδίας της υποκριτικής νεοταξικής αριστεράς με έδρα της Βρυξέλλες…της Αμερικής!

Επομένως μας δουλεύουν ψιλό γαζί όταν κατά καιρούς μας μιλούν για προσπάθειες κοινού μετώπου των αριστερών, κεντροαριστερών, δυνάμεων αφού ο σκοπός ίδρυσης τους είναι η διάσπαση της αριστεράς γι’αυτό και ποτέ δεν γίνεται , το κοινό μέτωπο .

 Η σημερινή αριστερά είναι…η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή και θα πρέπει να εξομολογηθεί για να εξιλεωθεί , αλλά αυτό δεν γίνετε επειδή είναι άθεα , θα πρέπει λοιπόν να ριφθεί στην πυρά και από τις στάχτες να προκύψει μια ΓΝΗΣΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η αριστερά στην αέναη μάχη με τον καπιταλισμό έχασε παταγωδώς υπέστη ήτταν οικτράν οι υπερασπιστές της αυτομόλησαν μη μπορώντας να αντισταθούν στα καλούδια του αντίπαλου , στην δύναμη του υπερόπλου χρήματος και ξεπουλήθηκαν.

Τώρα ντυμένοι με κόκκινες χλαμύδες, υποδύονται υποκριτικά τους υπερασπιστές της αριστεράς , αποκρύπτοντας επιμελώς τα τατουάζ της Coca-Cola, του Marlboro και τα εσώρουχα τους με την αστερόεσσα.

 Οι αρχές όμως της αριστεράς παραμένουν σταθερές, είναι διαχρονικές δεν υπέκυψαν στο ιδεολογικό οπλοστάσιο του αντιπάλου αλλά οι υπερασπιστές της χρησιμοποίησαν τις κάννες των όπλων τους ανάποδα και τώρα με χειρουργικές πλαστικές από τους αυτοτραυματισμούς μας καμώνονται τους γνήσιους αριστερούς!

 Τα λάθη είναι πολλά και σοβαρά, ως αυτόκλητοι εντολοδόχοι και μοναδικοί εκφραστές , βίασαν την ιδεολογία τους, αλλ’όμως αν οι καλόγεροι δεν ήταν άξιοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάψουμε το μοναστήρι.

Συνεργασίες από πάνω υποκριτικές ομοφωνίες, δογματισμός, ηγεμονισμός ιδιότυπος πολιτικός ναρκισσισμός, έχοντας το αλάθητο του πάπα θεωρούν την καλοπροαίρετη κριτική ως προβοκάτσια, αποτέλεσμα όλων αυτών η κατάρρευση της αριστεράς η κατάρρευση των ελπίδων και οραμάτων του λαού.

Βέβαια η ήττα της αριστεράς οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και στις γεννετήσιες ιδεολογικές ατέλειες της, γιατί π.χ μέσω του μαρξισμού κήρυξε ότι ο άνθρωπος είναι ζώο, αλλά θέλησε όμως να στηρίξει το σύστημα του στον άνθρωπο!

 Ο καπιταλισμός αγνόησε τον ηθικό πνευματικό άνθρωπο και στηρίχθηκε στο ζώο εξ ού και η ζωοποίηση, της ανθρώπινης κοινωνίας , εξ ού και η απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση.Θα πρέπει λοιπόν ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα όπως η αριστερά να στηρίζεται στον όλο άνθρωπο, πνευματικό(νόηση), ηθικό(συνείδηση), φυσικό (ένστικτα).

Γι’αυτό λοιπόν ο καπιταλισμός προκειμένου να πετύχει την κυριαρχία των λαών χρησιμοποιεί τον λειψό άνθρωπο, της διαφθοράς και της ηθικής αποδυνάμωσης(το βλέπουμε κατά κόρον και εν ‘Ελλάδι) καθώς επίσης την οικονομική εξάρτηση(ίδεΔΝΤ)

 Χαρακτηριστικό ιστορικό πρότυπο το οποίο βασίσθηκε στον τρισυπόστατο άνθρωπο(ολόκληρο) και ασφαλώς πέτυχε, είναι ο «Χρυσούς αιώνας» του Περικλή

 Σε εσωτερικό τώρα επίπεδο το 1989 αποδείχθηκε σημαδιακό για την ελληνική αριστερά γιατί έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας μετά την παρα φύσει συνεύρεση της με την δεξιά και οι όποιες χαζές δικαιολογίες δεν έπεισαν κανέναν Τα τηγανόψωμα της Μαρίκας έπεσαν βαριά στο στομάχι της Ελληνικής αριστεράς και έκτοτε έχει μόνιμα προβλήματα και δεν μπόρεσε να ανακάμψει.

Ο συγχωρεμένος Χαρίλαος πήρε μαζι του στο παλιοζωγλώτι το μυστικό 1989 μαζί με τις επικήδειες ευχές του συντρόφου Μητσοτάκη αφήνοντας διαθήκη στους απογόνους την μυστικοπάθεια. Το βασικό επειχείρημα της παραφύσει πολιτικής συνεύρεσης ότι έπρεπε εκτός του Αντρέα να βγει από τη μέση,από την κυριαρχία του τύπου ό Κοσκωτάς αποδείχθηκε γελοίο γιατί οι δεκαετίες που πέρασαν απέδειξαν περίτρανα εμμέσως πλήν, σαφώς ότι υποστηρίχθηκαν ο Λαμπράκης και Μπόμπολας οι οποίοι παρέμειναν αλώβητοι και ες’αεί κυρίαρχοι.

 Ο έτερος δε των συντρόφων του ενιάιου συνασπισμού Λεωνίδας Κύρκος, δεν αρκέσθηκε στην κολλεγιά με τον σύντροφο Μητσοτάκη το 1989 αλλά τώρα στα ξεκούδουνα όπου φυσιολογικά…το άλλας εμωράνθη ίδρυσε λέει το ΄΄Μέτωπο λογικής΄΄!μαζί με τον ογκόλιθο της αριστεράς Μπίστη (Coca-cola, πάει με όλα)τον νεοφιλελεύθερο-πασοκτσή και τελάλη της παγκοσμιοποίησης Ανδριανόπουλο και τον διεθνιστή Ριχάρδο Σωμερίτη!

Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί η αριστερά έχασε την αξιοπιστία της, αναρωτιόμαστε…''τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;'' Ώ ποία η κατάντια της αριστεράς! Το έτερον δε ήμισυ της ένιαίας αριστεράς μετά το ΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κατασκεύασμα εξ ολοκλήρου του νεοταξικού πολιτικού σωλήνα κατευθύνεται ρομποτικά. Αφού ελιπάνθη επλατύνθη, επαχύνθη στο πολιτικό νηπιαγωγείο του ΠΑΣΟΚ, ως μικρό ΠΑΣΟΚ απέκτησε εισιτήριο διαρκείας στην πολιτική παιδική χαρά(βουλή)

Τώρα με την χρήση οιστρογόνων και αναβολικών από το παρακράτος των ΜΜΕ τον ετοιμάζουν για γαμπρό της εξουσίας,είναι το αντίδωρο των Μπομπολαίων-Λαμπράκηδων είς αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς στήριξης τους από την αριστερά το 1989(δεν είναι δα αχάριστοι).

 Πρέπει λοιπόν μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για να απολαύσουμε μπόλικες κόκκινες πολιτικές κωλοτούμπες για να απολαύσουμε ένα ακόμη σαγηνευτικό πολιτικό στριπτήζ και έτσι να πεισθούμε οριστικά ότι η σημερινή διασπαστική αριστερά είναι γυμνή ένα μάτσο χάλια σαν δίδυμη αδελφή της δεξιάς!!!

 Διά ταύτα η μοναδική λύση είναι να μάθει ο λαός την αλήθεια, να δεί την γυμνή αλήθεια,πρέπει επειγόντως να μάθει τι είναι Παγκοσμιοποίηση και ποιοι οι στόχοι της και τότε λοιπόν ως άτομο θα εκραγεί και από την έκρηξη θα γεννηθεί η «ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». *Ραπτική διάλεκτος :

Τον παλιό καλό καιρό όταν ράβαμε τα παντελόνια μας στον ράφτη η πρώτη του ερώτηση ήταν κατά που πέφτουν τα γεννητικά μας όργανα δεξιά ή αριστερά ,προκειμένου να πετύχει ομοιομορφία του παντελονιού στα σκέλη, έτσι λοιπόν προέκυψαν οι “αριστεροί της ραπτικής διαλέκτου”

 Γιάννης Γεροκώστας Βελεστίνο Δεκέμβριος 2014