> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα νίκης οι Τσέχοι

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα νίκης οι Τσέχοι

Σε τριάδα επιλογών από το κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (10/06) έχει καταλήξει το Betarades.gr.

Από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση της Νορβηγίας με την Τσεχία, ενώ έχουμε ξεχωρίσει δύο ακόμη προτάσεις, από τα πρωταθλήματα της Β' Σουηδίας και της Β' Βραζιλίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Μπορεί τη νίκη η Τσεχία

Ξεκινάμε από τον αγώνα Νορβηγία - Τσεχία, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Απογοητευτική η εικόνα των Σκανδιναβών στα προκριματικά, είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουν υποστεί τέσσερις ήττες, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν μόνο το Σαν Μαρίνο στην έδρα τους. 

Η Τσεχία, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, έχει γνωρίσει μία μόλις ήττα στα πέντε παιχνίδια της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2-2-1) και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ, φιγουράροντας στο -2 από την 2η Βόρειο Ιρλανδία. 

Πολύ κρίσιμο το σημερινό ματς, οι Τσέχοι το χαρακτήρισαν "τελικό", ενώ ο κόουτς Γιάρολιμ σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, οι τρεις βαθμοί θα μας φέρουν πιο κοντά στη δεύτερη θέση. Θα τα δώσουμε όλα". Η Νορβηγία δεν πείθει, οι Τσέχοι δείχνουν καλύτερη εικόνα και έχουν ισχυρότερο κίνητρο, θα τους στηρίξουμε.

Κερδίζει η Ντέγκερφορς
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ντέγκερφορς - Γκέφλε, με την επιλογή μας να είναι ο "άσσος" σε απόδοση 1.91. Μέτρια η εικόνα της Ντέγκερφορς μέχρι στιγμής, βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μετά από 11 αγωνιστικές στη Β' Σουηδίας, έχοντας πετύχει τις 3/4 φετινές νίκες της στο γήπεδό της. Υποδέχεται σήμερα μία Γκέφλε η οποία, παρά την αλλαγή προπονητή την προηγούμενη εβδομάδα, βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, μετρώντας επτά διαδοχικές ήττες αισίως. 

Η σεζόν πάει να εξελιχθεί σε απόλυτο...φιάσκο και αν υποβιβαστεί, θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα, απέναντι σε μία τραγική αντίπαλο και θα τους στηρίξουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα η Λουβερντένσε
Ολοκληρώνουμε για σήμερα με Β' Βραζιλίας και τον αγώνα Οέστε - Λουβερντένσε, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.95. Οκτώ βαθμούς έχει συγκεντρώσει η Οέστε μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, απολογισμός που τη φέρνει στην 7η θέση της βαθμολογίας. 

Η Λουβερντένσε, από την πλευρά της, δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, καθώς αγνοεί ακόμη τη νίκη! Βέβαια, πρόκειται για μία ομάδα που χάνει δύσκολα, έχοντας τρεις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια, ενώ ακόμη και στα ματς που ηττήθηκε, πάλεψε μέχρι το τέλος. Πιστεύουμε ότι το σετ των αποδόσεων αδικεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Οέστε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.