> Voliotaki: ΤΡΟΜΟΣ ξανά στο ΛΟΝΔΙΝΟ! Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς – "Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους" φώναζε ο δράστης

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ ξανά στο ΛΟΝΔΙΝΟ! Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς – "Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους" φώναζε ο δράστης

- Σκηνές πανικού τα ξημερώματα στο Λονδίνο
- Βαν παρέσυρε πεζούς κοντά σε τέμενος στο πάρκο Φίνσμπερι
- Το πλήθος έτρεξε και έπιασε τον έναν από τους δράστες - Είναι 48 ετών και φώναζε ότι θέλει να σκοτώσει Μουσουλμάνους!
- Κατάφεραν να διαφύγουν οι άλλοι δυο!
- Ένας νεκρός και 10 τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός
- Δεν υπάρχουν τραυματισμοί από μαχαίρωμα
- Φόβος, πανικός και τρόμος ξανά στο Λονδίνο, για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (19.06.2017) νοικιασμένο βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στο πάρκο Φίνσμπερι, κοντά σε τέμενος και παρέσυρε πολλά άτομα.

Η επίθεση ξύπνησε (τις νωπές ακόμα) μνήμες από την επίθεση της 3ης Ιουνίου στη Γέφυρα του Λονδίνου και στην αγορά Μπόροου όταν ξανά λευκό βαν με τρεις επιβαίνοντες είχε πέσει πάνω στο πλήθος.

Αυτή τη φορά, οι δράστες δεν βγήκαν για να αρχίσουν να μαχαιρώνουν τα θύματά τους. Ίσως δεν πρόλαβαν γιατί λίγο αφού το φορτηγάκι έπεσε πάνω στο πλήθος, κόσμος όρμησε προς στους δράστες, πιάνοντας τον έναν από αυτούς και κρατώντας τον μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Οι δυο συνεργοί, όμως, κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης με βαν κατά πεζών στην Seven Sisters στο πάρκο Φίσμπερι του βόρειου Λονδίνου κάνει λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και 10 τραυματίες, από τους οποίους οι οκτώ έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Σύμφωνα με τη Sun και τη Daily Mail υπάρχουν φόβοι για τουλάχιστον δυο νεκρούς.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι 48 ετών. Θα εξεταστεί από ψυχιάτρους, προκειμένου ν' αξιολογηθεί η ψυχική του υγεία. Φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να φώναζε "Θέλω να σκοτώσω όλους τους Μουσουλμάνους".