> Voliotaki: ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!- Η συγκινητική στιγμή κατά την οποία ένα αγόρι συναντάται με τον ΣΚΥΛΟ του που είχε χαθεί για 8 μήνες… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!- Η συγκινητική στιγμή κατά την οποία ένα αγόρι συναντάται με τον ΣΚΥΛΟ του που είχε χαθεί για 8 μήνες… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο που δείχνει την επανένωση μεταξύ ενός σκύλου και του 11χρονου ιδιοκτήτη του κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Ο Τζακ είχε χαθεί εδώ και 8 μήνες αλλά το νεαρό αφεντικό του ποτέ δεν έχασε την ελπίδα του και πάντα πίστευε ότι θα τον ξαναβρεί.
Ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας βρήκε το σκυλί σε ένα βενζινάδικο και το επέστρεψε στην οικογένειά του, μετά από πολλούς μήνες απελπιστικής αναζήτησης.
Στο βίντεο, που γυρίστηκε, στην επαρχία Περγαμίνο του Μπουένος Άιρες, το αγόρι φαίνεται να βγαίνει έξω από το σπίτι του καθώς τον φωνάζουν για να δει κάτι.
Όταν βλέπει το αγαπημένο του κατοικίδιο ζώο για πρώτη φορά μετά την εξαφάνισή του, δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του.
«Τζακ», φωνάζει, πριν σπεύσει να αγκαλιάσει το σκυλί και να ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς. Τότε παρηγορείται από τον πατέρα του και τη γυναίκα που έφερε το κατοικίδιο ζώο πίσω στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο νεαρός είναι φιλόζωος και έχει επίσης μια σαύρα, ένα άλογο και δύο πουλιά.
Αλλά το αγόρι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Τζακ από τότε που η οικογένεια τον υιοθέτησε πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε οι δυο τους έγιναν αχώριστοι.
Το βίντεο έχει αναδημοσιευτεί αμέτρητες φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές ανά τον κόσμο.