> Voliotaki: SOS από τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Μεγαλύτερο ΚΙΝΔΥΝΟ να πάθουν ΚΑΡΚΙΝΟ έχουν όσοι…!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

SOS από τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ! Μεγαλύτερο ΚΙΝΔΥΝΟ να πάθουν ΚΑΡΚΙΝΟ έχουν όσοι…!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα βγαίνει και μία νέα έρευνα για τον καρκίνο. Είναι πολλά που πρέπει να θυμόμαστε για το τι πρέπει να αποφεύγουμε και πώς να μειώσουμε τον κίνδυνο αλλά οι ερευνητές έχουν βρει ένα στοιχεία που αλλάζουν όλα όσα γνωρίζουμε για τον καρκίνο.

Για χρόνια μας λένε πως το κάπνισμα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμφάνιση καρκίνου αλλά αυτό δεν ισχύει πια.

Πλέον οι γιατροί λένε πως αν έχουμε υψηλό δείκτη μάζας σώματος ή αν είμαστε υπέρβαροι έχουμε μεγαλύτερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου. Συνεχίστε το διάβασμα για να δείτε τον λόγο.

Ήδη γνωρίζουμε πως το να είμαστε υπέρβαροι μας κάνει πιο ευάλωτους σε καρδιακές ασθένειες και διαβήτη αλλά τώρα οι γιατροί λένε πως στην πραγματικότητα αυτό βοηθάει και την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Αυτό συμβαίνει λόγω φλεγμονών, η οποία είναι και η αντίδραση του σώματος στην αύξηση του βάρους και βοηθάνε την ανάπτυξη του καρκίνου.

Υπάρχουν αρκετές μορφές καρκίνου που συνδέονται με το βάρος, συμπεριλαμβανομένου και τον καρκίνο του στήθους, της μήτρας, των νεφρών και του παχέος εντέρου.

Εκτός από αυτό, το υπερβολικό βάρος μας κάνει ευαίσθητους στην ινσουλίνη και τελικά μας οδηγεί στον διαβήτη.

Σύμφωνα με την Melinda Irwin, έναν ειδικό στους καρκίνους από το πανεπιστήμιο του Yale, το ένα τρίτο όλων των καρκίνων επηρεάζονται από τον τρόπο ζωής μας, την διατροφή και την άσκηση.

Οι γιατροί συμβουλεύουν να προσέχουμε τι τρώμε και να γυμναζόμαστε περισσότερο.

Είναι επίσης σημαντικό να βγάλουμε τη ζάχαρη και τα λιπαρά από την διατροφή μας που είναι οι σημαντικότερες αιτίες της αύξησης του βάρους.