> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με το No Goal στη Λεωφόρο

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με το No Goal στη Λεωφόρο

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχουν αναμετρήσεις για πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, ένα εκ των οποίων και η δική μας Σούπερλιγκ, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει ο τελικός Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο. 
Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Επιλογή το NG στο ντέρμπι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.85.

Οι πράσινοι έκαναν πρεμιέρα στα πλέι με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο, αποτέλεσμα που τηρουμένων των αναλογιών (αποβολή Ζέκα στο 12’, απουσίες πριν το ματς, τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του) ήταν θετικό. 

Στη Λεωφόρο πάντα είναι πολύ καλύτεροι, ειδικά αμυντικά, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι δέχτηκαν μόλις 1 γκολ στα τελευταία 13 ματς στο γήπεδο τους σ’ όλες τις διοργανώσεις. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ ήταν παντελώς «άδειος» στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, ηττήθηκε δίκαια 0-1, πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων εβδομάδων. Παραδοσιακά γίνονται «κλειστά» μεταξύ τους ματς στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Θα πάμε με το NG σε απόδοση 1.85.

Το σηκώνει η Γιουβέντους
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους – Λάτσιο, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.06. Την κατάκτηση του τρεμπλ θέλει η «μεγάλη κυρία» τη φετινή σεζόν. Είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου (+4 απ’ τη Ρόμα δύο ματς πριν το τέλος), θα παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σήμερα είναι το φαβορί στον τελικό Κυπέλλου με τη Λάτσιο. 

Οι «μπιανκονέρι» έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 3-1 στο ντέρμπι με τη Ρόμα, όπου ο Αλέγκρι προστάτευσε κάποιους βασικούς ενόψει του τελικού (δε χρησιμοποιήθηκαν οι Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Μπαρτσάλι, έπαιξαν ως αλλαγή οι Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα και Μαρκίζιο). Στον αντίποδα, η Λάτσιο ηττήθηκε εκτός έδρας 3-2 απ’ τη Φιορεντίνα, μια ήττα που δεν προκαλεί ζημιά, αφού έχει εξασφαλίσει την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και τρεις σερί νίκες για τους «λατσιάλι», οι οποίοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη σήμερα στο «Ολίμπικο». Θα πάμε με τη νίκη της Γιουβέντους σε απόδοση 2.06.

Άσσος για Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Πάμε στην Αγγλία όπου επιλέγουμε τον άσσο στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Χάντερσφιλντ σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για τον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο θετικό για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, καθώς σήμερα παίζει στην έδρα της και με μια απλή νίκη μπορεί να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση της ανόδου. 

Έγινε μέτριο ματς την Κυριακή, η Χάντερσφιλντ ήταν η ομάδα που είχε τις καλύτερες στιγμές, όμως δε σκόραρε. Η Σέφιλντ είναι δεδομένο ότι θα παίξει περισσότερο επιθετικά στο «σπίτι» της, εκεί κέρδισε τα 3/4 τελευταία ματς, θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει και σήμερα.

Δε χάνει η Φάλκενμπεργκ
Συνεχίζουμε με τη Σουηδία, όπου επιλέγουμε το Χ2 στην αναμέτρηση Έργκριτε – Φάλκενμπεργκ σε απόδοση 1.90. Είναι παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αφήσει παρόμοιες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Παρ’ όλα αυτά, διανύουν περίοδο διαφορετικής φόρμας, μιας και η Έργκριτε δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1), ενώ η Φάλκενμπεργκ έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες. 

Από τρεις σερί ισοπαλίες έρχονται οι γηπεδούχοι, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 0-0 με την Γκάις, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν 2-1 εντός έδρας της Μπρομαποϊκάρνα. Επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Υψηλός ρυθμός στο Ρέτζιο Εμίλια – Αβελίνο
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το μπάσκετ, όπου επιλέγουμε το Over 154.5 στην αναμέτρηση Ρέτζιο Εμίλια – Αβελίνο σε απόδοση 1.87. Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Ιταλίας, με την Αβελίνο να έχει κάνει το 2-0 στην έδρα της. Η Ρέτζιο Εμίλια σήμερα παίζει με την «πλάτη στον τοίχο», οφείλει να κερδίσει αν θέλει να αποφύγει το «σκούπισμα». 

Απ’ την άλλη, η Ρέτζιο Εμίλια απέδειξε ότι είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Δίνουμε πρώτο λόγο στη νίκη της γηπεδούχου και επιπλέον καλή επιλογή είναι το Over 154.5 που μπορεί να μην επαληθεύθηκε στα δύο πρώτα ματς, αλλά ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός σε αμφότερα και το όριο δεν ξεπεράστηκε κυρίως λόγω των κάκιστων, παράδοξων πρώτων δεκαλέπτων, 17-10 και 8-12. Επιλογή λοιπόν το Over 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.