> Voliotaki: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Ταυτοποιήθηκε ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ της ΑΕΚ! Νοσηλεύεται με ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ στα πόδια - Πώς τον εντόπισαν

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Ταυτοποιήθηκε ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ της ΑΕΚ! Νοσηλεύεται με ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ στα πόδια - Πώς τον εντόπισαν

- Συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί 15 οπαδοί της ΑΕΚ
- Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Ο τελικός της... ντροπής έγινε στις 6 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου ο ΠΑΟΚ σήκωσε την κούπα
- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση οπαδών που πρωταγωνίστησαν στα σοβαρά επεισόδια, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
- Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ο “μαχαιρβγάλτης” της ΑΕΚ, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος -πλέον- στο νοσοκομείο του Βόλου.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι του στην Αθήνα, αλλά δεν τον βρήκαν και έτσι συνέχισαν να τον αναζητούν στο Βόλο. Στο νοσοκομείο της πόλης, έψαξαν για τα στοιχεία του και τελικά τον εντόπισαν εκεί, όπου νοσηλεύεται με μαχαιριές στα πόδια.

Μάλιστα, είχε καταδικαστεί και παλαιότερα για επεισόδια σε γήπεδα.

Στην Αθήνα, έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 15 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει ταυτοποιήσει 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία.

Στον τελικό της... ντροπής, στις 6 Μαΐου 2017, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έδωσαν ρεσιτάλ καφρίλας και επικινδυνότητας.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Epsilon.

Οπαδός του ΠΑΟΚ με καλυμμένο το πρόσωπό του κρατάει μαχαίρι στο δεξί του χέρι και τραυματίζει οπαδό της Ενωσης, ο οποίος έπεσε κάτω και δέχθηκε νέα χτυπήματα με κλωτσιές και κάθισμα που πέταξαν.



ΠΗΓΗ