> Voliotaki: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ πήγε στον Λευκό Οίκο...

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ πήγε στον Λευκό Οίκο...

Ο Ερντογάν πήγε στον Λευκό Οίκο με το δικό του τεθωρακισμένο αυτοκίνητο!












... με το δικό του τεθωρακισμένο 
αυτοκίνητο!
Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ...


Είναι στο «τιμόνι» της χώρας του ως ο απόλυτος Σουλτάνος, μετά μάλιστα και το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, με το οποίο του παραχωρήθηκαν επιπλέον εξουσίες.

Ο ισχυρός άνδρας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει προφανώς να γνωρίζει και ποιο «τιμόνι» τον μεταφέρει στα ταξίδια του εντός και εκτός συνόρων.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ για να συναντήσει για πρώτη φορά τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος πρόεδρος προτίμησε να μεταφέρει το δικό του αστραφτερό τεθωρακισμένο όχημα, παρά να αρκεστεί σε όχημα που θα του παραχωρούσε ο Λευκός Οίκος.

Έτσι, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος μετέφερε το επίσημο αυτοκίνητο του Ερντογάν στις ΗΠΑ για τις μετακινήσεις του στην Ουάσινγκτον και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος προτιμά το δικό του όχημα. 

Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, όταν πραγματοποίησε περιοδεία Νότιο Αμερική, επισκεπτόμενος την Χιλή, το Περού και το Εκουαδόρ ο σύγχρονος σουλτάνος είχε μεταφέρει και το δικό του αυτοκίνητο.

Αρκετές φορές, ο ίδιος ο Ερντογάν κάθεται στη θέση του οδηγού της τεθωρακισμένης μαύρης Μερσεντές του, έχοντας δίπλα του τον πρώην πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου ή τον νυν πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.


Πάντως, όταν ο Ερντογάν είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα τον Δεκέμβριο του 2009, αρκέστηκε σε μια τεθωρακισμένη Κάντιλακ που του παραχώρησε ο Λευκός Οίκος. 





protothema.gr